Lirik lagu Nella Kharisma Nyimpen Roso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sak Tenane Ati Iki Nduwe Roso
Neng Sliramu Senadyan Mung Kesimpen Ono Batinku
Wes Suwe Tresno Iki Neng Atiku
Soyo Jeru Batin Iki Nyonggo Roso
Yo Mung Kanggo Sliramu

Ra Biso Ilang Nganti Selawase
Roso Tresnoku Marang Sliramu
Mergo Sliramu Sing Paling Tak Tresnani
Ora Bakal Luntur Nganti Tekan Pati

Jujur Wae Aku Wedi Kelangan
Senadyan Tresno Iki Durung Kesampaian
Neng Sliramu Sing Dadi Pepujanku
Emboh Nganti Kapan Nggonku Mendem Perasaan

Rungokno Sworoku
Rasakno Neng Atimu
Senadyan Mung Sedelo
Tulung Rungokno

Tak Laraske Tembang Iki
Wujud Tresnaku Sing Kependem Jeru
Mugo Wae Tembang Iki
Nggugah Atimu Ngertio Yen Aku Tresno Sliramu

Sak Tenane Ati Iki Nduwe Roso
Neng Sliramu Senadyan Mung Kesimpen Ono Batinku
Wes Suwe Tresno Iki Neng Atiku
Soyo Jeru Batin Iki Nyonggo Roso
Yo Mung Kanggo Sliramu

Ra Biso Ilang Nganti Selawase
Roso Tresnoku Marang Sliramu,,,
Mergo Sliramu Sing Paling Tak Tresnani
Ora Bakal Luntur Nganti Tekan Pati

Jujur Wae Aku Wedi Kelangan
Senadyan Tresno Iki Durung Kesampaian
Neng Sliramu Sing Dadi Pepujanku
Emboh Nganti Kapan Nggonku Mendem Perasaan

Rungokno Sworoku
Rasakno Neng Atimu
Senadyan Mung Sedelo
Tulung Rungokno

Tak Laraske Tembang Iki
Wujud Tresnaku Sing Kependem Jeru
Mugo Wae Tembang Iki
Nggugah Atimu Ngertio Yen Aku Tresno Sliramu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Nyimpen Roso Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Nyimpen Roso, lirik Nyimpen Roso Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Nyimpen Roso, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  217x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)