Lirik lagu Nella Kharisma Ninja Opo Vespa
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tiwas Tuku Ninja Jebule Pilih Vespa
Tiwas Jatuh Cinta Ternyata Ada Yang Punya
Roso Tresno Kuwi Dudu Amargo Bondo
Sayang Lan Gemati Ngalahke Cacahe Rodo

Sayang Rungokno Suarane Atiku
Wis Kebacut Kedanan Sliramu
Senajan Akeh Lanangan Sing Nyedaki
Nanging Ati Iki Wis Terkunci

Bola Bali Aku Di Iming Imingi Bondo
Dikiro Gampang Digodo

Tiwas Tuku Ninja Jebule Pilih Vespa
Tiwas Jatuh Cinta Ternyata Ada Yang Punya
Roso Tresno Kuwi Dudu Amargo Bondo
Sayang Lan Gemati Ngalahke Cacahe Rodo

Ojo Mbok Kiro Kabeh Wong Wedok Kuwi Gampangan
Mbok Gowo Mrono Mrene Koyo Kimcil Murahan
Atine Menungso Ora Biso Dipeksakke
Dilakoni Kanti Pilihane Dewe Dewe
Kowe Arep Ngreyen Motor Ninja Sakkarepmu
Uripmu Njagagke Warisan Wong Tuamu
Jangan Samakan Aku Seperti Yang Lainnya
Senajan Gur Numpak Vespa Tetep Dicinta

Bola Bali Aku Di Iming Imingi Bondo
Dikiro Gampang Digodo

Tiwas Tuku Ninja Jebule Pilih Vespa
Tiwas Jatuh Cinta Ternyata Ada Yang Punya
Roso Tresno Kuwi Dudu Amargo Bondo
Sayang Lan Gemati Ngalahke Cacahe Rodo

Tiwas Tuku Ninja Jebule Pilih Vespa
Tiwas Jatuh Cinta Ternyata Ada Yang Punya
Roso Tresno Kuwi Dudu Amargo Bondo
Sayang Lan Gemati Ngalahke Cacahe Rodo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ninja Opo Vespa Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Ninja Opo Vespa, lirik Ninja Opo Vespa Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Ninja Opo Vespa, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  500x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram