Lirik lagu Nella Kharisma Ndugal Kumat
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kowe Mbiyen Wes Tau Ngomong Janji
Arep Nglereni Mendeme Karo Judi
Nanging Ngopo Saiki Kok Mbalelo
Kowe Mendem Kowe Judi Mikir Seneng Dunyo

Dadi Bojo Aku Genah Wes Weling
Mbok Yo Kowe Mertobat Karo Eling
Yen Tok Teruske Aku Trimo Nglungani
Ngerti Ngene Mbok Rabeni Aku Ora Sudi

Durung Oleh Aku Jare Wes Tobat
Mbasan Wes Oleh Saiki Ndugal Kumat
Yen Diteruske Aku Ra Kuat Sambat
Cukup Semene Wae Aku Njaluk Pegat

Salahe (salahe) Salahe Mendem Wae
Salahe (salahe) Salahe Judi Wae
Salahe (salahe) Salah Yen Diteruske

Karepe (karepe) Karepe Menang Dewe
Senengne (senenge) Senenge Nyepeleke
Rasane (rasane) Pengen Bubaran Wae

Trimo Nglereni Aku Opo Ndugalmu
Yen Pancene Isih Tresno Tolong Uwisono
Aku Wes Ra Kuat Yen Ndugal Seh Kumat
Cukup Tak Jarke Wae Timbang Dadi Rame

Dadi Bojo Aku Genah Wes Weling
Mbok Yo Kowe Mertobat Karo Eling
Yen Tok Teruske Aku Trimo Nglungani
Ngerti Ngene Mbok Rabeni Aku Ora Sudi

Durung Oleh Aku Jare Wes Tobat
Mbasan Wes Oleh Saiki Ndugal Kumat
Yen Diteruske Aku Ra Kuat Sambat
Cukup Semene Wae Aku Njaluk Pegat

Salahe (salahe) Salahe Mendem Wae
Salahe (salahe) Salahe Judi Wae
Salahe (salahe) Salah Yen Diteruske

Karepe (karepe) Karepe Menang Dewe
Senengne (senenge) Senenge Nyepeleke
Rasane (rasane) Pengen Bubaran Wae

Durung Oleh Aku Jare Wes Tobat
Mbasan Wes Oleh Saiki Ndugal Kumat
Yen Diteruske Aku Ra Kuat Sambat
Cukup Semene Wae Aku Njaluk Pegat

Salahe (salahe) Salahe Mendem Wae
Salahe (salahe) Salahe Judi Wae
Salahe (salahe) Salah Yen Diteruske

Karepe (karepe) Karepe Menang Dewe
Senengne (senenge) Senenge Nyepeleke
Rasane (rasane) Pengen Bubaran Wae

Salahe (salahe) Salahe Mendem Wae
Salahe (salahe) Salahe Judi Wae
Salahe (salahe) Salah Yen Diteruske

Karepe (karepe) Karepe Menang Dewe
Senengne (senenge) Senenge Nyepeleke
Rasane (rasane) Pengen Bubaran Wae
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ndugal Kumat Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Ndugal Kumat, lirik Ndugal Kumat Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Ndugal Kumat, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  119x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu