Lirik lagu Nella Kharisma Mulut Sales
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dasare Mulut Sales, Omongane Luwes
Kau Buat Aku Tertipu Dengan Omongan Manismu
Aduh Sayang, Seribu Sayang
Manis Wajahmu, Tapi Pahit Omonganmu

Uwes Dadi Korban Aku Dinggo Bancaan
Pancene Kowe Tegel Tenan
Ra Nganggo Ati, Ra Due Perasaan
Mbok Gawe Uripku Iki Soyo Berantakan

Semua Omonganmu Kuwi Gombal Mugiyo
Kata Manismu Terlahir Mung Gawe Aku Cidro
Getun Tak Roso, Ra Iso Tak Terimo
Aku Tok Apusi, Atiku Loro

Dasare Mulut Sales, Omongane Luwes
Kau Buat Aku Tertipu Dengan Omongan Manismu
Aduh Sayang, Seribu Sayang
Manis Wajahmu, Tapi Pahit Omonganmu

Bodohku Iki Gampang Tok Apusi
Mbendino Kowe Janji Wes Mesti Mok Ingkari
Due Hobi Kok Ngapusi, Senengane Ngumbar Janji
Ra Rumungso Dienteni Malah Kowe Sing Mblenjani

Tak Yakinke Atiku Koe Tulus Ro Aku
Nanging Faktane Bedo, Kowe Ngejak Suluyo
Tega Nggandeng Wong Liyo Ning Ngarepe Moto
Jebul Kowe Tukang Kibul Amung Gawe Ati Loro

Dasare Mulut Sales, Omongane Luwes
Kau Buat Aku Tertipu Dengan Omongan Manismu
Aduh Sayang, Seribu Sayang
Manis Wajahmu, Tapi Pahit Omonganmu

Dasare Mulut Sales, Omongane Luwes
Kau Buat Aku Tertipu Dengan Omongan Manismu
Aduh Sayang, Seribu Sayang
Manis Wajahmu, Tapi Pahit Omonganmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Mulut Sales Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Mulut Sales, lirik Mulut Sales Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Mulut Sales, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  264x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram