Lirik lagu Nella Kharisma Mbagi Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kurang Paran Isun Iki
Magih Demenan Riko Sun Belani Pati
Kurang Paran Isun Iki
Magih Demenan Riko Sun Ragati

Isun Yo Wis Kebacut Ngabeti
Njalok Paran Bain Sun Turuti
Kanggo Njogo Ikhlase Ati
Kanggo Njogo Welas Hang Suci Hooo

Bengi Iki Isun Seru Kesikso
Arep Turu Isun Sing Biso
Bengi Iki Isun Seru Kesikso
Ngerasakno Riko Mbagi Ati Ambi Wong Liyo

Isun Yo Wis Kebacut Ngabeti
Njalok Paran Bain Sun Turuti
Kanggo Njogo Ikhlase Ati
Kanggo Njogo Welas Hang Suci

Bengi Iki Isun Seru Kesikso
Arep Turu Isun Sing Biso
Bengi Iki Isun Seru Kesikso
Ngerasakno Riko Mbagi Ati Ambi Wong Liyo

Bengi Iki Isun Seru Kesikso
Arep Turu Isun Sing Biso
Bengi Iki Isun Seru Kesikso
Ngerasakno Riko Mbagi Ati

Bengi Iki Isun Seru Kesikso
Arep Turu Isun Sing Biso
Bengi Iki Isun Seru Kesikso
Ngerasakno Riko Mbagi Ati Ambi Wong Liyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Mbagi Ati Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Mbagi Ati, lirik Mbagi Ati Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Mbagi Ati, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  415x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram