Lirik lagu Nella Kharisma Mati Roso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mati Rosoku Nyang Sliramu
Kaku Ra Koyo Mbiyene
Ketutup Mendung Noring Sukmo
Metengi Tresno Iki

Mungguh Wae Keno Tak Jaluk
Ra Kepengen Weruh Kowe
Getun Saiki Kari Getun
Nyang Opo Ora Mbusek Aran Sliramu

Mbiyen Waktu Pertama Aku Kenal Karo Kowe
Nyawang Sikapmu Sopan Kalem Koyo Koyone
Iso Sesandingan Urip Bareng Selawase Iye Iye Iye Iye Iye
Tapi Saiki Kowe Wani Mblenjani Janji
Sikapmu Berubah Koyo Macan Digugahi
Gawe Wedi Gawe Mati Roso Noring Ati

Dedel Ati Iki, Cuwil Ati Iki
Rontok Ajur Leleran
Roso Loro Iki Kowe Sing Nyatoni
Soyo Keroso Perih
Ra Ngiro Aku Tegone Kowe Ngiris Ngiris Ati


Mati Rosoku Nyang Sliramu
Kaku Ra Koyo Mbiyene
Ketutup Mendung Noring Sukmo
Metengi Tresno Iki

Mungguh Wae Keno Tak Jaluk
Ra Kepengen Weruh Kowe
Getun Saiki Kari Getun
Nyang Opo Ora Mbusek Aran Sliramu

Mbiyen Waktu Pertama Aku Kenal Karo Kowe
Nyawang Sikapmu Sopan Kalem Koyo Koyone
Iso Sesandingan Urip Bareng Selawase Iye Iye Iye Iye Iye
Tapi Saiki Kowe Wani Mblenjani Janji
Sikapmu Berubah Koyo Macan Digugahi
Gawe Wedi Gawe Mati Roso Noring Ati

Dedel Ati Iki, Cuwil Ati Iki
Rontok Ajur Leleran
Roso Loro Iki Kowe Sing Nyatoni
Soyo Keroso Perih
Ra Ngiro Aku Tegone Kowe Ngiris Ngiris Ati
Ra Ngiro Aku Tegone Kowe Ngiris Ngiris Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Mati Roso Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Mati Roso, lirik Mati Roso Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Mati Roso, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  283x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram