Lirik lagu Nella Kharisma Lungset
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
  Tak Sembur Esem Iki
Masio Tah Udan Njero Ati
Raono Wujude Ulie Nganteni

Lungset Ati Iki
Nggonmu Ngajaki Pisahan
Sejatine Aku Salah Opo
Tresno Atiku Wes Ra Ono Liyo
Sek To Sliramu.gih Enek Opo
Tautah Aku Ngeliyo
Ning Sliramu Malih Roso
Tautah Aku Ngeloro
Nanging Sliramu Suloyo
Ngelih Janji Lan Roso

Nggonmu Ngajaki Pisahan
Sejatine Aku Salah Opo
Tresno Atiku Wes Ra Ono Liyo
Sek To Sliramu.gih Enek Opo
Tautah Aku Ngeliyo
Ning Sliramu Malih Roso
Tautah Aku Ngeloro
Nanging Sliramu Suloyo
Ngelih Janji Lan Roso
Sepurane Yen Aku Ngeloro Atimu
Ngelih Janji Lan Ati Ngeliyo
Sepurane Yen Aku Ninggalke Sliramu
Sibg Tak Jaluk Gur Siji
Nggonmu Tetep Wangi Masio Aku Ra Ono

Sudah Tahu Yang Ini Belum?


Jaran Goyang, Lagu Hits Kekinian Yang Miliki Arti Ilmu Pelet?

Lagunya Nge-hits Tapi Asing Di Telinga, Apa Sebenarnya Arti Di Balik Kimcil Kepolen?

Arti Di Balik Lagu Konco Mesra, Dilema Kids Jaman Now Dari Temen Jadi Demen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Lungset Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Lungset, lirik Lungset Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Lungset, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  261x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram