Lirik lagu Nella Kharisma Konco Mesra
Cantiknya Via Vallen & Nella Kharisma, Siapa Yang Kamu Suka?


Yen Tak Sawang Sorote Mripatmu
Jane Ku Ngerti Ono Ati Sliramu
Nanging Anane Mung Sewates Konco
Podo Ra Wanine Ngungkapke Tresno

Yen Ku Pandang Gemerlap Nyang Mripatmu
Terpampang Gambar Waru Ning Atimu
Nganti Kapan Abot Iku Ora Mok Dukung
Mung Dadi Konco Mesra Mergo Kependem Cinta

Sungguh Sayang Aku Tak Bisa Langsung Mengungkapkan
Perasaan Yang Ku Simpan Buat Ku Tak Tenang
Ini Semua Karena Hubungan Pertemanan
Kau Sudah Biasa Anggap Ku Sebagai Kawan

Adem Panas Awakku Gara-gara Kamu
Nyibakke Atiku, Gati Menyang Aku
Sampek Kegowo Turu, Ngimpi Ngusap Pipimu
Tansah Nyoto Keroso Konco Dadi Tresno

Nggereges Awak Ku Naliko Mepet Sliramu
Mung Tak Sawang Esemmu Sumebyar Nong Atiku
Bingung Rasane Atiku Kepiye Nyikapi
Biyene Konco Suwi Sak Iki Tak Tresnani

Yen Tak Sawang Sorote Mripatmu
Jane Ku Ngerti Ono Ati Sliramu
Nanging Anane Mung Sewates Konco
Podo Ra Wanine Ngungkapke Tresno

Yen Ku Pandang Gemerlap Nyang Mripatmu
Terpampang Gambar Waru Ning Atimu
Nganti Kapan Abot Iku Ora Mok Dukung
Mung Dadi Konco Mesra Mergo Kependem Cinta

Sungguh Sayang Aku Tak Bisa Langsung Mengungkapkan
Perasaan Yang Ku Simpan Buat Ku Tak Tenang
Ini Semua Karena Hubungan Pertemanan
Kau Sudah Biasa Anggap Ku Sebagai Kawan

Adem Panas Awakku Gara-gara Kamu
Nyibakke Atiku, Gati Menyang Aku
Sampek Kegowo Turu, Ngimpi Ngusap Pipimu
Tansah Nyoto Keroso Konco Dadi Tresno

Nggereges Awak Ku Naliko Mepet Sliramu
Mung Tak Sawang Esemmu Sumebyar Nong Atiku
Bingung Rasane Atiku Kepiye Nyikapi
Biyene Konco Suwi Sak Iki Tak Tresnani

Yen Tak Sawang Sorote Mripatmu
Jane Ku Ngerti Ono Ati Sliramu
Nanging Anane Mung Sewates Konco
Podo Ra Wanine Ngungkapke Tresno

Yen Ku Pandang Gemerlap Nyang Mripatmu
Terpampang Gambar Waru Ning Atimu
Nganti Kapan Abot Iku Ora Mok Dukung
Mung Dadi Konco Mesra Mergo Kependem Cinta

Yen Tak Sawang Sorote Mripatmu
Jane Ku Ngerti Ono Ati Sliramu
Nanging Anane Mung Sewates Konco
Podo Ra Wanine Ngungkapke Tresno

Yen Ku Pandang Gemerlap Nyang Mripatmu
Terpampang Gambar Waru Ning Atimu
Nganti Kapan Abot Iku Ora Mok Dukung
Mung Dadi Konco Mesra Mergo Kependem Cinta
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Konco Mesra Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Konco Mesra, lirik Konco Mesra Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Konco Mesra, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  86x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram