Lirik lagu Nella Kharisma Konco Kringetan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yang Biyen Piye Janjine,
Kowe Ra Bakal Cidro Marang Sumpah Setyomu..
Aku Tansah Angugemi,
Senadyan Loro Ati Kowe Mblenjani Janji..

Bibit Awet Aku Nyawang Kowe Karo Kancamu,
Gegojekan Naliko Wayah Bengi Udan Banyu,
Demak Demok Terus Dibacutke Karo Ciuman,
Ngelus Dodo Ati Iki Mergo Uwis Kelaran..

Durung Tau Aku Ngrasakke Loro Sak Durunge,
Mergo Ati Iki Durung Pernah Ono Sing Nduwe,
Teko Mbiyen Nganti Saiki Aku Tresno Dirimu,
Mugo Biso Dadi Bojo Sampe Akhir Uripku..

Yang Biyen Piye Janjine,
Kowe Ra Bakal Cidro Marang Sumpah Setyomu..
Aku Tansah Angugemi,
Senadyan Loro Ati Kowe Mblenjani Janji..

Saikine Ku Wis Ngerti Kabeh Opo To Sebabe,
Mergo Gandeng Aku Ora Pernah Ono Senenge,
Sing Tak Jaluk Saiki Wis Cukup Semene Saja,
Hubungan Kita Jangan Pernah Ada Berita..

Welingku Siji Ojo Mung Dadi Konco Kringetan,
Yen Tembe Mburi Kowe Bakale Dadi Wong Edan,
Luwih Becik Aku Mundur Dadi Jomblo Sing Keren,
Wis Cukup Sak Mene Saiki Lo Gue End..

Yang Biyen Piye Janjine,
Kowe Ra Bakal Cidro Marang Sumpah Setyomu..
Aku Tansah Angugemi,
Senadyan Loro Ati Kowe Mblenjani Janji..

[ Reff: ]
Yang Biyen Piye Janjine,
Kowe Ra Bakal Cidro Marang Sumpah Setyomu..
Aku Tansah Angugemi,
Senadyan Loro Ati Kowe Mblenjani Janji..

Yang Biyen Piye Janjine,
Kowe Ra Bakal Cidro Marang Sumpah Setyomu..
Aku Tansah Angugemi,
Senadyan Loro Ati Kowe Mblenjani Janji..

Yang Biyen Piye Janjine,
Kowe Ra Bakal Cidro Marang Sumpah Setyomu..
Aku Tansah Angugemi,
Senadyan Loro Ati Kowe Mblenjani Janji..
Jebul Janjimu Ora Biso Dipercoyo..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Konco Kringetan Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Konco Kringetan, lirik Konco Kringetan Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Konco Kringetan, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  171x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu