Lirik lagu Via Vallen Dudu Jodohku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mbiyen Aku Kenal Ro Sliramu
Rasane Tansah Bungah Atiku
Sak Bendino Aku Pengen Ketemu
Rino Wengi Aku Ora Biso Turu

Yen Lungguh Jejer Ning Sandingmu
San Soyo Kesengsem Esemmu
Yen Iso Dadi Sisihanmu
Endahe Koyo Ketiban Daru

Sliramu Tego Ninggal Aku
Rasane Koyo Ajor Balung Sungsumku
Opo Wes Pancen Nasibku
Kudu Pisan Mergo Dudu Jodohku

Mbiyen Aku Kenal Ro Sliramu
Rasane Tansah Bungah Atiku
Sak Bendino Aku Pengen Ketemu
Rino Wengi Aku Ora Biso Turu

Yen Lungguh Jejer Ning Sandingmu
San Soyo Kesengsem Esemmu
Yen Iso Dadi Sisihanmu
Endahe Koyo Ketiban Daru

Sliramu Tego Ninggal Aku
Rasane Koyo Ajor Balung Sungsumku
Opo Wes Pancen Nasibku
Kudu Pisan Mergo Dudu Jodohku

Sliramu Tego Ninggal Aku
Rasane Koyo Ajor Balung Sungsumku
Opo Wes Pancen Nasibku
Kudu Pisan Mergo Dudu Jodohku
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Dudu Jodohku Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Dudu Jodohku, lirik Dudu Jodohku Via Vallen, lirik Via Vallen Dudu Jodohku, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  45x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram