Lirik lagu Nella Kharisma Ditinggal Rabi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Atiku Rasane Loro
Nyawang Kowe Rabi Karo Wong Liyo
Nangis Getih Eluhku
Remuk Ajur Rosoku
Kowe Tego Ninggal Aku
Opo Iki Wes Dalane
Kudu Pisah Kelangan Tresnane
Kudu Kuat Atiku Kudu Kuat Batinku
Senajan Nyikso Tresnoku
Mas Opo Kowe Lali Karo Sumpah Janjimu Mbiyen Bakal Ngancani Urip Tekan Matiku
Pancene Kowe Tego Medot Tali Asmoro Rabi Karo Wong Liyo
Mblenjani Tresnoku Nelongso
Atiku Rasane Loro
Nyawang Kowe Rabi Karo Wong Liyo
Nangis Getih Eluhku
Remuk Ajur Rosoku
Kowe Tego Ninggal Aku
Opo Iki Wes Dalane
Kudu Pisah Kelangan Tresnane
Kudu Kuat Atiku Kudu Kuat Batinku
Senajan Nyikso Tresnoku
Mas Opo Kowe Lali Karo Sumpah Janjimu Mbiyen Bakal Ngancani Urip Tekan Matiku
Pancene Kowe Tego Medot Tali Asmoro Rabi Karo Wong Liyo
Mblenjani Tresnoku Nelongso
Biyen Tak Tandur Pari Tukule Suket Teki
Wes Kadung Tak Pacari Malah Ditinggal Rabi
Kowe Tego Nglarani Blenjani Janji Suci
Netes Eluh Tangisku Wong Tresni Wani Kelangan
Mas Opo Kowe Lali Karo Sumpah Janjimu Mbiyen Bakal Ngancani Urip Tekan Matiku
Pancene Kowe Tego Medot Tali Asmoro Rabi Karo Wong Liyo
Mblenjani Tresnoku Nelongso
Mas Opo Kowe Lali Karo Sumpah Janjimu Mbiyen Bakal Ngancani Urip Tekan Matiku
Pancene Kowe Tego Medot Tali Asmoro Rabi Karo Wong Liyo
Mblenjani Tresnoku Nelongso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ditinggal Rabi Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Ditinggal Rabi, lirik Ditinggal Rabi Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Ditinggal Rabi, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  506x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram