Lirik lagu Via Vallen Dezpaijo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Jo Opo Kowe Meng Ngene Terus
Nganti Anakmu Ra Keurus
Jo Gek Tobato Dolanan Togel
Timbang Bojomu Dadi Mangkel

Jo Ngerti Uripmu Kuwi Wes Susah
Malah Senengane Golek Masalah
Mending Saiki Golekā€™o Kerjo

Jo Elingo Kowe Kuwi Wong Deso
Dadi Ra Usah Macak Sok Londo Oooho

Jo Paijo Ninggalke Desone Lungo Ning Kutho
Modal Bondo Nekat Nggo Golek Kerjo
Mergo Bojomu Butuh Seneng Pangen, Ora Mung Digoyang

Jo Paijo Dadi Wong Ra Nduwe Pancen Nelongso
Mangkane Sregepo Lekmu Ngedungo
Ben Ndang Cepet Mentas Urip Rekoso

Anak Butuh Mangan, Paijo Isone Ngutang
Uripe Sakno Tenan, Meski Akeh Pancoban
Mugi Gusti Allah Paringi Kesabaran
Ben Iso Intuk Dalan Sing Padang Lan Iso Kecukupan

Iki Critane Paijo Sregep Ning Jogjakarto
Adoh Adoh Ning Kuto Niate Golek Kerjo
Ketemu Karo Koncone Sing Jenenge Bambang
Konco Soko Deso Sing Wis Dadi Juragan

Akhire Saiki Paijo Wis Entuk Gawean
Ra Ketok Kerjone Paijo Bakulan Utang
Alhamdulillah Saiki Wis Iso Cukupan
Arep Mangan Paijo Wis Ra Usah Ngutang

Paijo Paijo Dasare Wong Deso
Senenange Mangan Telo, Hobine Mbribike Rondo
Opo Isih Kurang Nduwe Bojo Sing Sabar
Sing Iso Nerimo Kelakuanmu Sing Kurang Ajar

Paijo Paijo Cek Ndang Kowe Tobato
Nyuwuno Ngapuro Karo Gusti Ingkang Kuoso
Elingo Sesuk Nek Kowe Wis Tuwo
Akehke Sodakoh Selagi Urip Ning Dunyo

Jo Paijo Ninggalke Desone Lungo Ning Kutho
Modal Bondo Nekat Nggo Golek Kerjo
Mergo Bojomu Butuh Seneng Pangen, Ora Mung Digoyang

Jo Paijo Dadi Wong Ra Nduwe Pancen Nelongso
Mangkane Sregepo Lekmu Ngedungo
Ben Ndang Cepet Mentas Urip Rekoso

Anak Butuh Mangan, Paijo Isone Ngutang
Uripe Sakno Tenan, Meski Akeh Pancoban
Mugi Gusti Allah Paringi Kesabaran
Ben Iso Intuk Dalan Sing Padang Lan Iso Kecukupan Oh Paijo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Dezpaijo Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Dezpaijo, lirik Dezpaijo Via Vallen, lirik Via Vallen Dezpaijo, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap, Download Lirik Lagu Dezpaijo Via Vallen, Chord dan Lirik Lagu Dezpaijo Via Vallen, Terjemahan Lirik Lagu Dezpaijo Via Vallen,Via Vallen Dangdut - Lirik Lagu Dezpaijo, Profil Via Vallen dan Lagu Dezpaijo, Genre Dangdut - Lirik Lagu Dezpaijo Via VallenDezpaijo
  Via Vallen   Writed by Admin  382x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Example Retrofit Upload File
Php Auto Create Mail On Cpanel Whm, Php Membuat Email Otomatis Di Cpanel Whm
Auto Create Subdomain Php Cpanel, Membuat Subdomain Otomatis Di Cpanel Whm
Java Android Studio Generate Qr
PHP Write Text To Image, Add Text To Image
Php Format Size (kb, Mb, Gb)
Php Send Fcm Android Notification
Php Retrieves The Contents Of The Specified Div