Lirik lagu Nella Kharisma Asmoro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Neng Alam Ndunyo Sumebyar Wernane Tresno,
Ora Kuoso Goyah Kukuh Setyaku.
Kangen Ngliputi Wayah Rimo Lan Wengi,
Cedhak Andum Katresnan Lamon Adoh Tansah Kelingan.

Neng Ati Iki Mung Sliramu Tak Tresnani,
Nguwasani Roso Ra Sewates Jroning Dodo.
Tansah Memuji Nyuwun Palilahe Gusti,
Tresnamu Tresnaku Biso Nyawiji Selawase.

Naliko Sliramu Ngekep Aku Neng Dodo,
Bingung Seneng Sedih Lebur Dadi Roso Tresno.
Merdeko Lan Mabur Nembus Wates Swargone Dunyo,
Manjing Jroning Taman Nyecep Manis Madune Kembang Asmoro.

Neng Ati Iki Mung Sliramu Tak Tresnani,
Nguwasani Roso Ra Sewates Jroning Dodo.
Tansah Memuji Nyuwun Palilahe Gusti,
Tresnamu Tresnaku Biso Nyawiji Selawase.

Naliko Sliramu Ngekep Aku Neng Dodo,
Bingung Seneng Sedih Lebur Dadi Roso Tresno.
Merdeko Lan Mabur Nembus Wates Swargone Dunyo,
Manjing Jroning Taman Nyecep Manis Madune Kembang Asmoro.

Naliko Sliramu Ngekep Aku Neng Dodo,
Bingung Seneng Sedih Lebur Dadi Roso Tresno.
Merdeko Lan Mabur Nembus Wates Swargone Dunyo,
Manjing Jroning Taman Nyecep Manis Madune Kembang Asmoro.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Asmoro Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Asmoro, lirik Asmoro Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Asmoro, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  259x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram