Demy   Writed by Admin
Langit Hang Dadi Saksi, Bumi Milu Nyakseni Suci Lan Putihe, Tulus Lan Ikhlase Welas Sun Nyang Riko.. Paran Tah Paran Maning, Hang Nggawe Atin Riko Magih Mangu Mangu, Sing Gelem Telikas Nompo Welas Isun.. Ngelayung Biso.. Read »
  Demy   Writed by Admin
Baten Son Roso Perih Perihe Seneng Semendale Ati Nison Dong Nyawang Riko Roso Ngeman-ngeman No Reng Dodo Kepengine Son Rumati Nong Jero Ati ( * ) Kangen Hang Son Songgo Iki Tondone Roso Ojo Sampek Riko Gawe Ison Gersu.. Read »
  Demy   Writed by Admin
(*) Kepingine Son Lali Nong Lare Hang Son Welasi Hang Hawene Ngeloro Ati Tambah Nyekso Baten Iki Lawas Son Nunggoni Wojod Welas Hang Son Anteni Tibane Seprono Seprene Ison Disulayani Reff : Kadong Enget Nyekso Ati .. Read »
  Demy   Writed by Admin
Bengen Jare Omong Riko Welas Lan Sayang Nong Ison Yo Seng Arep Lontor Sampek Mati Tapi Omonge Riko Seng Keneng Dipercoyo Malah Ngeloro Ati Nembos Reng Dodo (*) Yo Mong Mergo Riko Weroh Wong Lanang Hang Lebeh Ganten.. Read »
  Demy   Writed by Admin
Son Lakoni Mati Emak Seng Ngelakoni Mati Bapak Abot Sanggane Perang Roso Baten Ison Perang Roso (*) Son Maru Riko Seng Iklas Son Tinggal Wes Kadong Welas Bengong Rasane Awak Ison Baten Iki Perang Roso Reff : Sen.. Read »
  Demy   Writed by Admin
Magih Sun Welas Tulus Nong Njero Ati Ati Nisun Ikhlas Masiyo Tah Sing Diakoni Mung Tetese Embun Yo Hang Dadi Saksi Tangis Batin Isun Hang Sun Jaluk Wes Gancango Mari Reff: Sak Temene Ati Nisun Sing Ngelilakno .. Read »
  Demy   Writed by Admin
Ha... Ha... Ho.... Ha... Ha... Ho.... Bengene Riko Sun Sayang Mergane Riko Hang Isun Eman Dudu Welas Hang Apusan Tapi Welase Welas Temenanan.... Ibarat Ulan Lan Lintang Mager Sari Ring Pethenge Bengi Nebar Sunar .. Read »
  Demy   Writed by Admin
He He He He He He Ho Ho Ho Ho Ho Ho Sing Ono Hang Biso Ngalangi Niat Iki Masio Tah Samudro Sun Arungi Sing Ono Hang Biso Mbatesi Welas Iki Masio Ilang Nyowo Sun Belani Paran Baen Sun Lakoni Kanggo Riko Siji Sijine .. Read »
  Demy   Writed by Admin
Sun Mung Biso Ngucap Sepuro, Nong Raino Bengi Rupo Bingung Hang Ngemuli, Arep Terus Terang Isun Sing Mentolo, Masio Ring Batin Isun Kesikso.. Dudu Welase Hang Sun Karepno, Dudu Arane Hang Isun Impekno, Ono Wong Liyo H.. Read »
  Demy   Writed by Admin
Hang Isun Engeti, Waktu Magih Demenan Susah Seneng Disonggo, Bebarengan Hang Isun Karepi, Yo Mung Sesandhingan Saikine Mung Kari Angenan.. Lilo Ati Sun Sing Lilo, Nompo Roso Hang Kari Loro, Jujur Sun Akoni Ati Nisun S.. Read »
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play