Lirik lagu Denny Caknan X Youtuber Ngawi Tobat Ngandani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Li.. liane podo poso kowe ora
Iku kewajiban,
Bulan ramadhan setaun pisan

Senajan panas tenan
Akeh wong seng ra tahan
Iku mung godaan
Poro setan nguji iman

Akhir ing jaman
Ramadhan dadi dolanan
Ra melu poso, ning melu lebaran

Saur melu saur
Buko melu buko
Nyawang marong pinggir dalan
Pesen kopi sak sebatan

Poso sesasi
Motel peng telu siji
Mbyiyen cilikane ngaji
Gedene kok ngene ki

Tobat-tobat seng ngandani
Sambat-sambat seng ngopeni
Mugi-mugi ndang diparingi
Hidayahe saking gusti

Li.. liane podo poso kowe ora
Iku kewajiban,
Bulan ramadhan setaun pisan

Buko awan-awan
Budal warung jam rolasan
Jajal diniati
Teko maghrib mesti tekan

Akhir jaman
Romadhon dadi dolanan
Ra melu poso, neng melu lebaran

Saur melu saur
Buko melu buko
Nyawang marong pinggir dalan
Pesen kopi sak sebatan

Poso sesasi
Motel peng telu siji
Mbyiyen cilikane ngaji
Gedene kok ngene ki

Tobat-tobat seng ngandani
Sambat-sambat seng ngopeni
Mugi-mugi ndang diparingi
Hidayahe saking gustI
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Tobat Ngandani Denny Caknan X Youtuber Ngawi, lirik lagu Denny Caknan X Youtuber Ngawi Tobat Ngandani, lirik Tobat Ngandani Denny Caknan X Youtuber Ngawi, lirik Denny Caknan X Youtuber Ngawi Tobat Ngandani, Kumpulan lirik lagu Denny Caknan X Youtuber Ngawi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Denny Caknan X Youtuber Ngawi terlengkap, Download Lirik Lagu Tobat Ngandani Denny Caknan X Youtuber Ngawi, Chord dan Lirik Lagu Tobat Ngandani Denny Caknan X Youtuber Ngawi, Terjemahan Lirik Lagu Tobat Ngandani Denny Caknan X Youtuber Ngawi,Denny Caknan X Youtuber Ngawi Dangdut - Lirik Lagu Tobat Ngandani, Profil Denny Caknan X Youtuber Ngawi dan Lagu Tobat Ngandani, Genre Dangdut - Lirik Lagu Tobat Ngandani Denny Caknan X Youtuber NgawiTobat Ngandani
  Denny Caknan X Youtuber Ngawi   Writed by Admin  211x     Saturday, 06-04-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram