Lirik lagu Happy Asmara Tak Lilakne Lungamu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Rasane Uripku Sepi
Tanpo Kowe Sing Tak Tresnani
Opo Kowe Ngerti Susahku
Nalika Kowe Pamit Ninggal Aku

Susah Tenan Rasane Ati
Kelingan Wong Sing Tak Tresnani
Nganti Kapan Aku Ngenteni
Kowe Nganti Saiki Ra Ngabari

Cubo Wiwit Mbiyen Kowe Kondo
Yen Kowe Uwis Ora Tresno
Aku Ra Bakal Koyo Ngene
Susah Ati Mikirne Kowe

Saben Wektu Mung Eling Kowe
Opo Kowe Ora Ngerasakne
Yen Pancen Kowe Dudu Jodohku
Wes Tak Lilakne Pamit Lungamu

Cubo Wiwit Mbiyen Kowe Kondo
Yen Kowe Uwis Ora Tresno
Aku Ra Bakal Koyo Ngene
Susah Ati Mikirne Kowe

Saben Wektu Mung Eling Kowe
Opo Kowe Ora Ngerasakne
Yen Pancen Kowe Dudu Jodohku
Wes Tak Lilakne Pamit Lungamu
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Tak Lilakne Lungamu Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Tak Lilakne Lungamu, lirik Tak Lilakne Lungamu Happy Asmara, lirik Happy Asmara Tak Lilakne Lungamu, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  344x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram