Lirik lagu Arya Galih Eling Ae
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Umpama lintang kae iso tak sambati
Mesti iso ngancani aku seng loro ati
Ditinggal kembang seng paling tak tresnani
Seng mbiyen janji ngancani tekan mati

Dekwingi iseh mesem ngguyu bebarengan
Ora krasa saiki mung kari kenangan
Kowe wes nemu ayem seng beda
Wes mesem ngguyu karo wong lia

Tulung ngomongo kurangku neng endi
Nganti kowe ngremuk atiku ngeneki

Pas pisah rapopo
nanging nek eling kok yo loro
Kelangan wong seng paling tak tresna
Masio urung iso nrimo
Koe disanding wong lio
Aku yo iso opo..

Puasno katekno
Karo pilihanmu saiki
Tingkahmu tak kangeni
Ning kahanane
Koe wes ayem neng bedo ati

Lakonku kok koyo ngene

Aku sadar diri
Aku sadar posisi
Aku seng sepele
Tak nangis dewe

Yuh larane
Kok koyo ngene
Tulusku mung disepelekne
Tulung ngomongo kurangku neng endi
Ora ngremuk ati ngeneki

Aku dewe orapopo
Timbang bareng keloro - loro


Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Eling Ae Arya Galih, lirik lagu Arya Galih Eling Ae, lirik Eling Ae Arya Galih, lirik Arya Galih Eling Ae, Kumpulan lirik lagu Arya Galih terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Arya Galih terlengkap, Download Lirik Lagu Eling Ae Arya Galih, Chord dan Lirik Lagu Eling Ae Arya Galih, Terjemahan Lirik Lagu Eling Ae Arya Galih,Arya Galih Band Pop - Lirik Lagu Eling Ae, Profil Arya Galih dan Lagu Eling Ae, Genre Band Pop - Lirik Lagu Eling Ae Arya GalihEling Ae
  Arya Galih   Writed by Admin  1309x     Monday, 12-02-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram