Lirik lagu Arya Galih Nglilakne Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pancen Mlarat Bondo, Pancen Aku Wong Ra Nduwe
Nanging Opo Salah Yen Aku Nresnani Kowe?
Yen Pancen Ra Tresno, Ngopo Ra Kondo Mbiyen-biyene?
Opo Seneng Yen Gawe Loro Atiku? Mung Gawe Tatu

Ucapmu Dek Wingi, Tak Eling Teko Seprene
Susah-seneng Jarene Ora Arep Ninggalke
Nanging Nyatane Kowe Wes Gandeng Karo Liyane
Tego Atimu Ninggalake Aku

Lungo'o, Aku Wes Lilo
Timbang Kowe Neng Kene Mung Gawe Loro
Wes Marem Rosomu Kelakon Ngremuk Atiku
Aku Pancen Ra Pantes Kanggo Awakmu

Ucapmu Dek Wingi, Tak Eling Teko Seprene
Susah-seneng Jarene Ora Arep Ninggalke
Nanging Nyatane Kowe Wes Gandeng Karo Liyane
Tego Atimu Ninggalake Aku

Lungo'o, Aku Wes Lilo
Timbang Kowe Neng Kene Mung Gawe Loro
Wes Marem Rosomu Kelakon Ngremuk Atiku
Aku Pancen Ra Pantes Kanggo Awakmu

Lungo'o, Aku Wes Lilo
Timbang Kowe Neng Kene Mung Gawe Loro
Wes Marem Rosomu Kelakon Ngremuk Atiku
Aku Pancen Ra Pantes Kanggo Awakmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Nglilakne Kowe Arya Galih, lirik lagu Arya Galih Nglilakne Kowe, lirik Nglilakne Kowe Arya Galih, lirik Arya Galih Nglilakne Kowe, Kumpulan lirik lagu Arya Galih terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Arya Galih terlengkap
  Arya Galih   Writed by Admin  58x     Thursday, 26-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram