Demy   Writed by Admin
Mung Sewates Angen, Mung Sewates Angen Welas Hang Sun Kudang-kudang, Saikine Yo Wis Ilang Hang Sun Karepaken, Hang Sun Karepaken Mung Ketemu Ambi Riko, Masio Mung Bisikan Beloko Reff: Sambangen Tah Isun, Masio Mung Se.. Read »
  Demy   Writed by Admin
Sing Perduli Masiyo Panas Lan Udan Tetep Sun Niati Yoro Dawane Dalan Mung Kanggo Nggoleti Sijine Aran Pingine Ati Biso Tah Sesandingan Ambi Riko Lare Hang Dadi Kudangan Eman………… Mandaneo Ono Dalan Ket.. Read »
  Demy   Writed by Admin
Sun Ngerandu Randu, Sun Nganten Ngateni Roso Hang Uwis Sun Elungno.. Sabendinane Kari Keseron Nyikso, Teratapan Ati Riko Sing Rumongso.. Sumber Garing Iki, Ngerandu Banyu Mili Tibane Panas Sing Mari Mari, Sing Mari Mar.. Read »