Sujiwo Tedjo   Writed by Admin
Wong Takon Wong Sing Tur Kang Angkoro Antarane Riko Aku Iki Sumebar Ron Ronane Koro Janji Sabar Sabar Sak Wetoro Wektu Kala Mangsane Titi Kolo Mongso Pamudjiku Ti Biso Sinutra Korban Jiwanggo Pamungkase Kang T.. Read »
  Sujiwo Tedjo   Writed by Admin
Sri, Kapan Kowe Bali Kowe Lungo Ora Pamit Aku Jarene Neng Pasar Pamit Tuku Trasi Nganti Saiki Kowe Ora Bali Sri, Opo Kowe Lali Janjine Sehidup Semati Aku Ora Nyono Kowe Arep Lungo Loro Atiku Atiku Loro Ndang Balio.. Read »
  Sujiwo Tedjo   Writed by Admin
Udan Deres Wor Tinretes Waspo Pangrantese Tangis Ngeleb Pipiku Guntur Gumuntur Muntabke Kilat Mangkilat Kilat Kinclong Pipiku Sun Gagas Grages Mangsinum Greget Iku Muspro Manungso Musproneng Muspro Waspo 2x Tumete Sin.. Read »
  Sujiwo Tedjo   Writed by Admin
Ana Bocah Wadon Katon Pinggir Dalan Takonana Dalan Lan Ngajak Guneman Nalika Mbok Demok Mok Mak Jleg Dadi Duit Ana Arek Lanang Nanggap Sapa Wae Endah Apa Ala Ompong Apa Prawan Waton Dadi Dhuwit Reff: Wancine Wus Gor.. Read »
  Sujiwo Tedjo   Writed by Admin
Anut Runtut Tansah Reruntungan Munggah Mudhun Gunung Anjlog Samudra Gandheng Rendhengan Jejering Rendheng Reroncening Kembang Kembang Temanten Mantene Wus Dandan Dadi Dewa Dewi Dewaning Asmara Gya Mudhun Bumi Ela Men.. Read »
  Sujiwo Tedjo   Writed by Admin
G: Guru, M: Murid G: Duh Bocah Ayu Tutwuria Lagu Kang Mau M: Kawulo Nuwun Punopo Kang Mekaten G: E Lha... Lha Kok Beda M: Pundi To Kang Benten G: Bedane Swarane Pungkase Kowe Ora Ngene G: Coba Baleni Nulad Lagu Kang.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play