Lirik lagu Sujiwo Tedjo Goro-goro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ana Bocah Wadon Katon Pinggir Dalan
Takonana Dalan Lan Ngajak Guneman
Nalika Mbok Demok Mok Mak Jleg Dadi Duit
Ana Arek Lanang Nanggap Sapa Wae
Endah Apa Ala
Ompong Apa Prawan
Waton Dadi Dhuwit

Reff:
Wancine Wus Goro-goro
Geger Gara-garaning Dhuwit
Dhuwit Manak Dhuwit
Gedhene Sak Dhuwit-dhuwit 2x

Anak-anak Dhuwit
Naliko Wis Gedhe Njur Disekolahke
Nganti Tekan Tembe
Mentas Kawisudha Da
Keminter Golek Dhuwit Dhewe
Ning Jroning Golek Duit
Akehe Resekso
Ra Biso Gumuyo Ra Biso Ngaprungu
Karana Wus Kasumpel Dhuwit

Reff

(o) Ra Keduman Omah
Manggon Nang Ngisor Wit
Wit-witan Wis Amblas
Bablas Mlebu Alas
Alas Jebul Bothak Thak
Judhek Mikirin Dhuwit
Nang Sandhing Gunung Buthak
Ngupadi Grojogan
Nang Grojogan Sewu
Jebul Banyune Panas
Panas Ngungkuli Duwet

Reff
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Goro-goro Sujiwo Tedjo, lirik lagu Sujiwo Tedjo Goro-goro, lirik Goro-goro Sujiwo Tedjo, lirik Sujiwo Tedjo Goro-goro, Kumpulan lirik lagu Sujiwo Tedjo terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Sujiwo Tedjo terlengkap
  Sujiwo Tedjo   Writed by Admin  139x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu