Ratna Antika   Writed by Admin
Ojo Jawil-jawil, Kang Ojo Cetut-cetut Kadung Arep Kenalan Riko, Yo Hang Sopan Jajale Delengen, Kang Ring Kiwo Lan Tengen Akeh Wong Kang Ndeleng Moso Iyo Sing Sungkan Ojo Riko Anggep, Kang Isun Wong Murahan Ojo S.. Read »
  Ratna Antika   Writed by Admin
Gerajagan Banyuwangi Raino Wengi Sing Tau Sepi Lanang Wadon Kang Nekani Ngilangaken Susahe Ati Lungguh Ring Pasir-pasiran Sembur-semburan, Garedowan Ambi Mangan Selodoran Lanang Wadon Uber-uberan Gandeng Tangan Ri.. Read »
  Ratna Antika   Writed by Admin
Gerajagan Banyuwangi Raino Wengi Sing Tau Sepi Lanang Wadon Kang Nekani Ngilangaken Susahe Ati Lungguh Ring Pasir-pasiran Sembur-semburan, Garedowan Ambi Mangan Selodoran Lanang Wadon Uber-uberan Gandeng Tangan Ri.. Read »
  Ratna Antika   Writed by Admin
Hatiku Yang Resah Takkan Bisa Tenang Sebelum Ku Dengar Indah Suaramu Tak Sabar Hatiku Ingin Menelfonmu Tapi Aku Wedi Karo Bojomu Salahkah Diriku Bila Merindukanmu Sedangkan Kau Di Sana Juga Merindukanku Walaupun Ku Ta.. Read »
  Ratna Antika   Writed by Admin
Mending Tuku Sate Timbang Tuku Weduse Mending Gendakan Timbang Dadi Bojone Mangan Sate Ora Mikir Mburine Ngingu Wedhus Ndadak Mikir Sukete Mending Tuku Sate Timbang Tuku Weduse Mending Gendakan Timbang Dadi Bojone Man.. Read »
  Ratna Antika   Writed by Admin
Syahara Kasihku Kau Menyinari Ruang Hidupku Syahdunya Bersamamu Mengenang Di Hatiku Syahara Syahara Sayangku Mengukir Indahnya Bersamamu Jalinan Rasa Rindu Memburu Di Hatiku Syahara Oooh Syahara Syahara Engkaulah Gadis.. Read »
  Ratna Antika   Writed by Admin
Bukan Bukan ... Bukan Aku Benci Bukan Pula... Bukan Aku Sedih Karena Kau Sakiti Cuma Cuma ... Ku Tak Mau Lagi Juga Cuma ... Ku Tak Ingin Lagi Tuk Ke Dua Kali Kau Ingkari, Kau Dustai Cukup Cukup Sudah Terimalah Sur.. Read »
  Ratna Antika   Writed by Admin
Kamu Bukan Lagi Pacarku Kamu Bukan Lagi Pangeranku Kamu Cuma Mantan Terindahku Hai... 5x Sebel Kalau Kau Gangguin Aku Sebel Kau Sms Telepon Aku Pusing Aku Melihat Gaya Tingkahmu Kepadaku Pergilah Kau Janga.. Read »
  Ratna Antika   Writed by Admin
Biyen Mulo Sliramu Wis Tak Tuturi Golek Bojo Sing Sugih Welas Sejati Pungkasane Sliramu Digawe Loro Ora Wurung Saiki Wis Dadi Rondo Nanging Piye Kabeh Mau Wis Kebacut Ibarat Bubur Ra Bakal Dadi Sego Mulo Getunku Iki.. Read »
  Ratna Antika   Writed by Admin
Aku Ra Tahan Pengen Rasakne Pacaran Opo Yo Bener Rasane Enak Tenan Njajal Sepisan Sing Marai Cah Edan Edan Ya Kok Sirahku Sing Payu Oleh Kamplengan Curhat Ning Embok Le Durung Rabi Jo Ndemok Lha Terus Piye Pacaran Kok.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play