Lirik lagu Ratna Antika Wedus
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mending Tuku Sate Timbang Tuku Weduse
Mending Gendakan Timbang Dadi Bojone
Mangan Sate Ora Mikir Mburine
Ngingu Wedhus Ndadak Mikir Sukete

Mending Tuku Sate Timbang Tuku Weduse
Mending Gendakan Timbang Dadi Bojone
Mangan Sate Ora Mikir Mburine
Ngingu Wedhus Ndadak Mikir Sukete

Timbang Di Gejoh Ora Ono Duite
Mending Tak Gawe Gendakan Wae
Ora Usah Mikir Sak Bendidane
Seminggu Cukup Sepisan Wae

Mergane Aku Ora Kuat
Yen Duwe Bojo Wong Melarat
Ra Mblanjani Gawene Sambat
Seneng Kumpul Modal Dengkul Bondo Nekat

Mending Tuku Sate Timbang Tuku Weduse
Mending Gendakan Timbang Dadi Bojone
Mangan Sate Ora Mikir Mburine
Ngingu Wedhus Ndadak Mikir Sukete

Mending Tuku Sate Timbang Tuku Weduse
Mending Gendakan Timbang Dadi Bojone
Mangan Sate Ora Mikir Mburine
Ngingu Wedhus Ndadak Mikir Sukete

Timbang Di Gejoh Ora Ono Duite
Mending Tak Gawe Gendakan Wae
Ora Usah Mikir Sak Bendidane
Seminggu Cukup Sepisan Wae

Mergone Aku Ora Kuat
Yen Duwe Bojo Wong Melarat
Ra Mblanjani Gawene Sambat
Seneng Kumpul Modal Dengkul Bondo Nekat
Seneng Kumpul Modal Dengkul Bondo Nekat
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Wedus Ratna Antika, lirik lagu Ratna Antika Wedus, lirik Wedus Ratna Antika, lirik Ratna Antika Wedus, Kumpulan lirik lagu Ratna Antika terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ratna Antika terlengkap, Download Lirik Lagu Wedus Ratna Antika, Chord dan Lirik Lagu Wedus Ratna Antika, Terjemahan Lirik Lagu Wedus Ratna Antika,Ratna Antika - Lirik Lagu Wedus, Profil Ratna Antika dan Lagu Wedus, Genre - Lirik Lagu Wedus Ratna AntikaWedus
  Ratna Antika   Writed by Admin  1354x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram