Nur Bayan   Writed by Admin
Nelongso Roso Rasane Nangis Jroning Atiku Yen Kelingan Esem Gemuyumu Laras Sworo Gending Tresno Gawe Kangene Atiku Tansah Eling Aku Ro Sliramu Duh Kangmas Sak Tenane Aku Ngerti Atimu Neng Wis Pestine Aku Du Jodomu Pan.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play