Lirik lagu Nur Bayan Tresno Waranggono
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nelongso Roso Rasane Nangis Jroning Atiku
Yen Kelingan Esem Gemuyumu
Laras Sworo Gending Tresno Gawe Kangene Atiku
Tansah Eling Aku Ro Sliramu

Duh Kangmas Sak Tenane Aku Ngerti Atimu
Neng Wis Pestine Aku Du Jodomu
Pancen Roso Kari Roso Kudu Lilo Nggonmu Nerimo
Lilakno Aku Nyanding Priyo Liyo

Ra Keroso Wis Sewindu Nggonku Ora Ketemu
Kegugah Atiku Krungu Suaramu
Aku Mung Biso Ndedungo Waranggono Sing Tak Tresno
Mugo Biso Urip Tentrem Mulyo

Tak Tulis Lakon Tresnamu Ing Gending Katresnanku
Tak Tembangne Saben Kangen Sliramu
Sak Tenane Aku Nangis Nanging Tresno Wis Ginaris
Tak Lakoni Kanti Ikhlas Ati

Wuyungku Ngelayung Ngamboro Ing Awang-awang
Tanpo Biso Nyanding Aku Mung Biso Nyawang
Tumetes Eluhku Deres Mili Ono Pipi
Opo Tresno Iku Pancen Ra Kudu Nduweni

Wis Lilakno Aku Kangmas Wis Cukup Lalekno
Lelakon Tresno Iki Bakal Dadi Crito
Tresno Waranggono

Reff:
Ra Keroso Wis Sewindu Nggonku Ora Ketemu
Kegugah Atiku Krungu Suaramu
Aku Mung Biso Ndedungo Waranggono Sing Tak Tresno
Mugo Biso Urip Tentrem Mulyo

Tak Tulis Lakon Tresnamu Ing Gending Katresnanku
Tak Tembangne Saben Kangen Sliramu
Sak Tenane Aku Nangis Nanging Tresno Wis Ginaris
Tak Lakoni Kanti Ikhlas Ati

Wuyungku Ngelayung Ngamboro Ing Awang-awang
Tanpo Biso Nyanding Aku Mung Biso Nyawang
Tumetes Eluhku Deres Mili Ono Pipi
Opo Tresno Iku Pancen Ra Kudu Nduweni

Wis Lilakno Aku Kangmas Wis Cukup Lalekno
Lelakon Tresno Iki Bakal Dadi Crito
Tresno Waranggono
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Tresno Waranggono Nur Bayan, lirik lagu Nur Bayan Tresno Waranggono, lirik Tresno Waranggono Nur Bayan, lirik Nur Bayan Tresno Waranggono, Kumpulan lirik lagu Nur Bayan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nur Bayan terlengkap
  Nur Bayan   Writed by Admin  710x     Saturday, 11-01-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram