Dwi Putra   Writed by Admin
Lintang Sing Ono Ning Wengi Gawe Kengen Ati Ati Sing Tansah Nandang Kasmaran Iki Endahe Esemmu Gae Bungahe Atiku Mung Sliramu Pepujaning Atiku Ning Awang Katon Netramu Ing Saben Wengiku Keroso Ing Sumilire Angin Dalu.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play