Lirik lagu Dwi Putra Lintang Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Lintang Sing Ono Ning Wengi
Gawe Kengen Ati
Ati Sing Tansah Nandang Kasmaran Iki
Endahe Esemmu Gae Bungahe Atiku
Mung Sliramu Pepujaning Atiku

Ning Awang Katon Netramu
Ing Saben Wengiku
Keroso Ing Sumilire Angin Dalu
Sliramu Doh Ningmas Seng Dadi Memanike Kalbu
Mung Sliramu Mung Sing Onok Ning Atiku
Aku Tresno Sliramu

Reff :
Ning Angin Tak Titepne
Roso Kangen Marang Sliramu
Nadyan Baten Pingin Ketemu
Amung Biso Nyawang Fotomu

Abote Mendem Kengen
Kangen Sing Ning Njero Dodoku
Gedine Roso Tresno Iki Amung Tak Simpen
Ning Njero Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Lintang Ati Dwi Putra, lirik lagu Dwi Putra Lintang Ati, lirik Lintang Ati Dwi Putra, lirik Dwi Putra Lintang Ati, Kumpulan lirik lagu Dwi Putra terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dwi Putra terlengkap
  Dwi Putra   Writed by Admin  41596x     Sunday, 28-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)