Dimas Tedjo   Writed by Admin
Ing Wengi Iku Nalikane Aku Pisan Ketemu Tak Untapake Sliramu Pamit Aku Pamitmu Bali Ning Kuthomu Sepining Ati Nalikane Ing Wengi Kuwi Ora Ngiro Tumetes Eluh Ing Pipi Duh Sliramu Kapan Bali Kusumaning Ati Amungt D.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play