Lirik lagu Dimas Tedjo Stasiun Tugu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ing Wengi Iku
Nalikane Aku Pisan Ketemu
Tak Untapake Sliramu Pamit Aku
Pamitmu Bali Ning Kuthomu

Sepining Ati
Nalikane Ing Wengi Kuwi
Ora Ngiro Tumetes Eluh Ing Pipi
Duh Sliramu Kapan Bali

Kusumaning Ati
Amungt Donga Lan Amung Pamuji
Kutho Ngayogja
Kang Tansah Ngancani
Sepining Rasa Ati Iki

Stasiun Tugu
Sing Dadi Seksi Kang Bisu
Mugo-mugo Sliramu Eling Aku
Kapan Kondurmu Tak Tunggu


Kembali :

Ing Wengi Iku
Nalikane Aku Pisan Ketemu
Tak Untapake Sliramu Pamit Aku
Pamitmu Bali Ning Kuthomu

Sepining Ati
Nalikane Ing Wengi Kuwi
Ora Ngiro Tumetes Eluh Ing Pipi
Duh Sliramu Kapan Bali

Kusumaning Ati
Amungt Donga Lan Amung Pamuji
Kutho Ngayogja
Kang Tansah Ngancani
Sepining Rasa Ati Iki

Stasiun Tugu
Sing Dadi Seksi Kang Bisu
Mugo-mugo Sliramu Eling Aku
Kapan Kondurmu Tak Tunggu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Stasiun Tugu Dimas Tedjo, lirik lagu Dimas Tedjo Stasiun Tugu, lirik Stasiun Tugu Dimas Tedjo, lirik Dimas Tedjo Stasiun Tugu, Kumpulan lirik lagu Dimas Tedjo terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dimas Tedjo terlengkap, Download Lirik Lagu Stasiun Tugu Dimas Tedjo, Chord dan Lirik Lagu Stasiun Tugu Dimas Tedjo, Terjemahan Lirik Lagu Stasiun Tugu Dimas Tedjo,Dimas Tedjo Dangdut - Lirik Lagu Stasiun Tugu, Profil Dimas Tedjo dan Lagu Stasiun Tugu, Genre Dangdut - Lirik Lagu Stasiun Tugu Dimas TedjoStasiun Tugu
  Dimas Tedjo   Writed by Admin  65505x     Tuesday, 12-11-2019
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Stasiun Tugu Dimas Tedjo,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram