Lirik lagu Dimas Tedjo Stasiun Tugu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ing Wengi Iku
Nalikane Aku Pisan Ketemu
Tak Untapake Sliramu Pamit Aku
Pamitmu Bali Ning Kuthomu

Sepining Ati
Nalikane Ing Wengi Kuwi
Ora Ngiro Tumetes Eluh Ing Pipi
Duh Sliramu Kapan Bali

Kusumaning Ati
Amungt Donga Lan Amung Pamuji
Kutho Ngayogja
Kang Tansah Ngancani
Sepining Rasa Ati Iki

Stasiun Tugu
Sing Dadi Seksi Kang Bisu
Mugo-mugo Sliramu Eling Aku
Kapan Kondurmu Tak Tunggu


Kembali :

Ing Wengi Iku
Nalikane Aku Pisan Ketemu
Tak Untapake Sliramu Pamit Aku
Pamitmu Bali Ning Kuthomu

Sepining Ati
Nalikane Ing Wengi Kuwi
Ora Ngiro Tumetes Eluh Ing Pipi
Duh Sliramu Kapan Bali

Kusumaning Ati
Amungt Donga Lan Amung Pamuji
Kutho Ngayogja
Kang Tansah Ngancani
Sepining Rasa Ati Iki

Stasiun Tugu
Sing Dadi Seksi Kang Bisu
Mugo-mugo Sliramu Eling Aku
Kapan Kondurmu Tak Tunggu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Stasiun Tugu Dimas Tedjo, lirik lagu Dimas Tedjo Stasiun Tugu, lirik Stasiun Tugu Dimas Tedjo, lirik Dimas Tedjo Stasiun Tugu, Kumpulan lirik lagu Dimas Tedjo terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dimas Tedjo terlengkap
  Dimas Tedjo   Writed by Admin  14748x     Tuesday, 12-11-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)