Lirik lagu Dimas Tedjo Stasiun Tugu
Ing Wengi Iku
Nalikane Aku Pisan Ketemu
Tak Untapake Sliramu Pamit Aku
Pamitmu Bali Ning Kuthomu

Sepining Ati
Nalikane Ing Wengi Kuwi
Ora Ngiro Tumetes Eluh Ing Pipi
Duh Sliramu Kapan Bali

Kusumaning Ati
Amungt Donga Lan Amung Pamuji
Kutho Ngayogja
Kang Tansah Ngancani
Sepining Rasa Ati Iki

Stasiun Tugu
Sing Dadi Seksi Kang Bisu
Mugo-mugo Sliramu Eling Aku
Kapan Kondurmu Tak Tunggu


Kembali :

Ing Wengi Iku
Nalikane Aku Pisan Ketemu
Tak Untapake Sliramu Pamit Aku
Pamitmu Bali Ning Kuthomu

Sepining Ati
Nalikane Ing Wengi Kuwi
Ora Ngiro Tumetes Eluh Ing Pipi
Duh Sliramu Kapan Bali

Kusumaning Ati
Amungt Donga Lan Amung Pamuji
Kutho Ngayogja
Kang Tansah Ngancani
Sepining Rasa Ati Iki

Stasiun Tugu
Sing Dadi Seksi Kang Bisu
Mugo-mugo Sliramu Eling Aku
Kapan Kondurmu Tak Tunggu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Stasiun Tugu Dimas Tedjo, lirik lagu Dimas Tedjo Stasiun Tugu, lirik Stasiun Tugu Dimas Tedjo, lirik Dimas Tedjo Stasiun Tugu, Kumpulan lirik lagu Dimas Tedjo terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dimas Tedjo terlengkap
  Dimas Tedjo   Writed by Admin  458x     Tuesday, 12-11-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram