Didi Kempot Feat Dory   Writed by Admin
Sepine Wengi Iki Neng Kene Aku Ngenteni Kesuwen Suwene Wis Pirang Sasi Ning Nickerie Kowe Ra Bali Opo Aku Salah Nalika Urip Sak Omah Rembulan Sing Ngilo Ono Segoro Padangono Ati Kulo Pujaan Hatiku Ra Teko Teko Ne.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play