Lirik lagu Didi Kempot Feat Dory Kangen Neng Nickerie
Sepine Wengi Iki Neng Kene Aku Ngenteni
Kesuwen Suwene Wis Pirang Sasi
Ning Nickerie Kowe Ra Bali

Opo Aku Salah Nalika Urip Sak Omah

Rembulan Sing Ngilo Ono
Segoro Padangono Ati Kulo

Pujaan Hatiku Ra Teko Teko
Neng Nickerie Ndang Mulio

Opo Aku Salah Nalika Urip Sak Omah

Aku Nangis Aku Kangen
Janjine Biyen Kowe Seneng

Neng Nickerie Tak Enteni
Gek Mulio Neng Kene Aku Ngenteni

Rembulan Sing Ngilo Ono Segoro
Padangono Ati Kulo Pujaan
Hatiku Ra Teko Teko
Neng Nickerie Ndang Mulio

Opo Aku Salah Naliko Urip Sak Omah

Aku Nagis Aku Kangen
Janjimu Biyen Kowe Seneng
Neng Nickerie Tak Enteni
Gek Mulio Neng Kene Aku Ngenteni

Neng Nickerie Gek Enggal Bali......
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Kangen Neng Nickerie Didi Kempot Feat Dory, lirik lagu Didi Kempot Feat Dory Kangen Neng Nickerie, lirik Kangen Neng Nickerie Didi Kempot Feat Dory, lirik Didi Kempot Feat Dory Kangen Neng Nickerie, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot Feat Dory terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot Feat Dory terlengkap
  Didi Kempot Feat Dory   Writed by Admin  115x     Sunday, 20-10-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram