Lirik lagu Salsa Kirana Wes Ra Jodo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tak Tompo Kabeh Keputusanmu
Yen Kuwi Dari Karepmu
Misah Tali Tresnoku
Gawe Tatu Atiku

Wes Garise Mung Cukup S-m-ne
Nali Tresno Karo Kowe
Lilo Kudu Tak Lilakne
Kudu Tak Terimo Yen Pancen Iki Dalane

Tak Kuatne Atiku
Senajan Remuk Batinku
Yen Pancene Kowe Du Jodoku
Iki Kahanan, Wes Lalekno Aku


Ra Ngiro Kowe Ninggalke Aku
Wes Raono Tresno Ning Njero Atimu
Rungokno Jerit Tangis Atiku
Iki Kahanan, Wes Lalekno Aku

Tak Tompo Kabeh Keputusanmu
Yen Kuwi Dari Karepmu
Misah Tali Tresnoku
Gawe Tatu Atiku

Wes Garise Mung Cukup S-m-ne
Nali Tresno Karo Kowe
Lilo Kudu Tak Lilakne
Kudu Tak Terimo Yen Pancen Iki Dalane


Tak Kuatne Atiku
Senajan Remuk Batinku
Yen Pancene Kowe Du Jodoku
Iki Kahanan, Wes Lalekno Aku

Ra Ngiro Kowe Ninggalke Aku
Wes Raono Tresno Ning Njero Atimu
Rungokno Jerit Tangis Atiku
Iki Kahanan, Wes Lalekno Aku
Iki Kahanan, Wes Lalekno Aku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Wes Ra Jodo Salsa Kirana, lirik lagu Salsa Kirana Wes Ra Jodo, lirik Wes Ra Jodo Salsa Kirana, lirik Salsa Kirana Wes Ra Jodo, Kumpulan lirik lagu Salsa Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Salsa Kirana terlengkap
  Salsa Kirana   Writed by Admin  287x     Saturday, 27-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome