Lirik lagu Salsa Kirana Wes Ra Jodone
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tak Tompo Kabeh Keputusanmu
Yen Kuwi Dadi Karepmu
Misah Tali Tresnoku
Gawe Tatu Atiku

Wes Garise Mung Cukup Semene
Nali Tresno Karo Kowe
Lilo Kudu Tak Lilakne
Kudu Tak Trimo Mung Pancen Iki Dalane

Tak Kuatne Atiku
Senajan Remuk Batinku
Yen Pancene Kowe Duk Jodoku
Iki Kahanan Wes Lalekno Aku

Ra Ngiro Kowe Ninggalke Aku
Wes Ra Ono Tresno Neng Njero Atimu
Rungokno Jerit Tangis Atiku
Iki Kahnan Wes Lalekno Aku

Tak Tompo Kabeh Keputusanmu
Yen Kuwi Dadi Karepmu
Misah Tali Tresnoku
Gawe Tatu Atiku

Wes Garise Mung Cukup Semene
Nali Tresno Karo Kowe
Lilo Kudu Tak Lilakne
Kudu Tak Trimo Mung Pancen Iki Dalane

Tak Kuatne Atiku
Senajan Remuk Batinku
Yen Pancene Kowe Duk Jodoku
Iki Kahanan Wes Lalekno Aku

Ra Ngiro Kowe Ninggalke Aku
Wes Ra Ono Tresno Neng Njero Atimu
Rungokno Jerit Tangis Atiku
Iki Kahnan Wes Lalekno Aku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Wes Ra Jodone Salsa Kirana, lirik lagu Salsa Kirana Wes Ra Jodone, lirik Wes Ra Jodone Salsa Kirana, lirik Salsa Kirana Wes Ra Jodone, Kumpulan lirik lagu Salsa Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Salsa Kirana terlengkap
  Salsa Kirana   Writed by Admin  427x     Saturday, 27-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram