Lirik lagu Salsa Kirana Undangan Rabi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Amung S-m-ne Iso Mbok Culne Tresnoku
Kudu Tak Lilo Pancen Keputusanmu
Nadyan Keloro-loro Njero Batinku

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Ra Ngiro Yen Kowe Ninggalke Aku
Ra Uwis-uwis Netes Eluh Ning Pipiku
Mergo Pungkase Sing Nyanding Kowe Dudu Aku

Sing Tak Rasakne Loro Atiku
Nalikane Nrimo Layangmu
Kabeh Tak Woco Undangan Rabimu
Ngene Carane Medhot Tali Tresnoku


Mbiyen Tak Trimo Ucap Manismu
Jebul Saiki Lamis Janjimu
Mbok Terus Terang Yen Medhot Aku
Ojo Nilap Njur Nrimo Kabar Rabimu

Saktenane Batinku Keloro-loro
Nyaw-ng Fotomu Jejer Ro Wong Liyo
Ora Tak Songko Undangan Rabi
Mbok Gawe Medhot Tali Tresnomu

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Amung S-m-ne Iso Mbok Culne Tresnoku
Kudu Tak Lilo Pancen Keputusanmu
Nadyan Keloro-loro Njero Batinku



Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Ra Ngiro Yen Kowe Ninggalke Aku
Ra Uwis-uwis Netes Eluh Ning Pipiku
Mergo Pungkase Sing Nyanding Kowe Dudu Aku

Sing Tak Rasakne Loro Atiku
Nalikane Nrimo Layangmu
Kabeh Tak Woco Undangan Rabimu
Ngene Carane Medhot Tali Tresnoku

Mbiyen Tak Trimo Ucap Manismu
Jebul Saiki Lamis Janjimu
Mbok Terus Terang Yen Medhot Aku
Ojo Nilap Njur Nrimo Kabar Rabimu



Saktenane Batinku Keloro-loro
Nyaw-ng Fotomu Jejer Ro Wong Liyo
Ora Tak Songko Undangan Rabi
Mbok Gawe Medhot Tali Tresnomu

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Amung S-m-ne Iso Mbok Culne Tresnoku
Kudu Tak Lilo Pancen Keputusanmu
Nadyan Keloro-loro Njero Batinku

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Ra Ngiro Yen Kowe Ninggalke Aku
Ra Uwis-uwis Netes Eluh Ning Pipiku
Mergo Pungkase Sing Nyanding Kowe Dudu Aku

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Amung S-m-ne Iso Mbok Culne Tresnoku
Kudu Tak Lilo Pancen Keputusanmu
Nadyan Keloro-loro Njero Batinku

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Ra Ngiro Yen Kowe Ninggalke Aku
Ra Uwis-uwis Netes Eluh Ning Pipiku
Mergo Pungkase Sing Nyanding Kowe Dudu Aku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Undangan Rabi Salsa Kirana, lirik lagu Salsa Kirana Undangan Rabi, lirik Undangan Rabi Salsa Kirana, lirik Salsa Kirana Undangan Rabi, Kumpulan lirik lagu Salsa Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Salsa Kirana terlengkap
  Salsa Kirana   Writed by Admin  199x     Saturday, 27-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram