Lirik lagu Via Vallen Tresno Tekane Mati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Ra Lilo Pisah Marang Sliramu
Mergo Omongan Dadi Salah Paham
Janjimu Tak Patenke Ing Jero Rogo Iki
Supoyo Tansah Kelingan Sliramu

Wong Lanang Liyane Ra Bakal Ganteni
Jenengmu Tak Ukir Sakjroning Ati

Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekan Ku Mati
Dongaku Ra Bakal Mandeg Sedurung Sliramu Bali
Tok Duakke Ora Popp Tresnoku Tekane Mati
Sing Penting Rasaku Sak Teruse Ono Neng Njero Ati, Neng Atimu

Sadarmu Tak Enteni Nganti Tekan Saiki
Yen Pancen Kowe Kroso Gek Ndang Bali
Aku Ra Doyan Mangan Yen Kepikir Sliramu
Aku Ra Pengen Ngopo Ngopo Pengene Ming Ketemu

Wes Setaun Aku Mesti Ngenteni Tekamu
Sliramu Kegowo Njero Impenku

Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekan Ku Mati
Dongaku Ra Bakal Mandeg Sedurung Sliramu Balik
Tok Duakke Ora Pop Tresnoku Tekane Mati
Sing Penting Rasaku Sak Teruse Ono Neng Njero Ati

Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekan Ku Mati
Dongaku Ra Bakal Mandeg Sedurung Sliramu Bali
Tok Duakke Ora Popo Tresnoku Tekane Mati
Sing Penting Rasaku Sak Teruse Ono Neng Njero Ati, Neng Atimu

Sadarmu Tak Enteni Nganti Tekan Saiki
Yen Pancen Kowe Kroso Gek Ndang Bali
Aku Ra Doyan Mangan Yen Kepikir Sliramu
Aku Ra Pengen Ngopo Ngopo Pengene Ming Ketemu

Wes Setaun Aku Mesti Ngenteni Tekamu
Sliramu Kegowo Njero Impenku

Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekan Ku Mati
Dongaku Ra Bakal Mandeg Sedurung Sliramu Balik
Tok Duakke Ora Pop Tresnoku Tekane Mati
Sing Penting Rasaku Sak Teruse Ono Neng Njero Ati

Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekan Ku Mati
Dongaku Ra Bakal Mandeg Sedurung Sliramu Bali
Tok Duakke Ora Popo Tresnoku Tekane Mati
Sing Penting Rasaku Sak Teruse Ono Neng Njero Ati, Neng Atimu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Tresno Tekane Mati, lirik Tresno Tekane Mati Via Vallen, lirik Via Vallen Tresno Tekane Mati, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap, Download Lirik Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen, Chord dan Lirik Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen, Terjemahan Lirik Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen,Via Vallen Dangdut - Lirik Lagu Tresno Tekane Mati, Profil Via Vallen dan Lagu Tresno Tekane Mati, Genre Dangdut - Lirik Lagu Tresno Tekane Mati Via VallenTresno Tekane Mati
  Via Vallen   Writed by Admin  529x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram