Lirik lagu Via Vallen Tresnane Wong Kere
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kowe Sing Ono Kadohan, Kangenku Ora Karuan
Saben Dino Tansah Kelingan, Sliramu Ngebaki Pikiran
Kelingan Jaman Semono Mlaku Bergandengan Tangan
Mugo Wae Kowe Isih Setyo Senajan Aku Wong Dalan

Jare Uripku Ora Karuan
Golek Panganku Turut Dalan
Nanging Ku Ora Pernah Gawe Loro
Opo Maneh Nyusahke Wong Liyo

Sing Tak Jaluk Kowe Tetep Setyo, Mas
Ojo Ngasi Pindah Ati Liyo
Aku Ning Kene Tresna Karo Kowe
Senadyan Aku Iki Isih Kere

Ora Mungkin Aku Medot Tresno, Mas
Ati Iki Tulus Kanggo Kowe
Ora Bakal Aku Mindah Ati Liyo
Nadyan Kowe Saiki Isih Kere

Kowe Ning Kono Ojo Pindah Ati Liyo
Sabaro Yo Sabaro Aku Mesti Bakal Teko
Kowe Telpon Aku Jare Kowe Rindu Aku
Tunggu Tunggu Aku Ku Kan Temui Dirimu Dirimu

Kowe Sing Tenang, Ojo Digawe Meriang
Di Sini Ku Berjuang Demi Kebahagiaan
Walau Kata Orang Aku Yo Gur Uwong Dalan
Tapi Aku Mampu Bertahan Dan Berjuang

Jare Uripku Ora Karuan
Golek Panganku Turut Dalan
Nanging Ku Ora Pernah Gawe Loro
Opo Maneh Nyusahke Wong Liyo

Sing Tak Jaluk Kowe Tetep Setia, Mas
Ojo Ngasi Pindah Ati Liyo
Aku Ning Kene Setyo Karo Kowe
Senajan Aku Iki Isih Kere

Ora Mungkin Aku Medot Tresno, Mas
Ati Iki Tulus Kanggo Kowe
Ora Bakal Aku Mindah Ati Liyo
Nadyan Kowe Saiki Isih Kere

Sing Tak Jaluk Kowe Tetep Setia, Mas
Ojo Ngasi Pindah Ati Liyo
Aku Ning Kene Tresna Karo Kowe
Senajan Aku Iki Isih Kere

Ora Mungkin Aku Medot Tresno, Mas
Ati Iki Tulus Kanggo Kowe
Ora Bakal Aku Mindah Ati Liyo
Nadyan Kowe Saiki Isih Kere

Kowe Ning Kono Ojo Digawe Meriang
Di Sini Ku Berjuang Demi Kebahagiaan
Walau Kata Orang Aku Yo Gur Uwong Dalan
Tapi Aku Mampu Bertahan Dan Berjuang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Tresnane Wong Kere Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Tresnane Wong Kere, lirik Tresnane Wong Kere Via Vallen, lirik Via Vallen Tresnane Wong Kere, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap, Download Lirik Lagu Tresnane Wong Kere Via Vallen, Chord dan Lirik Lagu Tresnane Wong Kere Via Vallen, Terjemahan Lirik Lagu Tresnane Wong Kere Via Vallen,Via Vallen Dangdut - Lirik Lagu Tresnane Wong Kere, Profil Via Vallen dan Lagu Tresnane Wong Kere, Genre Dangdut - Lirik Lagu Tresnane Wong Kere Via VallenTresnane Wong Kere
  Via Vallen   Writed by Admin  579x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram