Lirik lagu Sasya Arkhisna Angel 2 ( Tombo Teko Loro Lungo )
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yo Wes Opo Jare
Lilo Tak Lilakne Yen Koe Milih Liane
Angel
Kahanane Wes Ra Setel
Tak Terus Terusne
Aku Tambah Dedel Duel

Ra Mikir Koe
Saiki Wes Tak Losne
Silo Madep Manteb
Otw Nglalekne Koe

Mendem Mletre Asyik
Ben Aku Ra Panik
Mergo Kelingan Kabeh Kenangan
Wingi Sek Pacaran
Saiki Wes Dadi Mantan

Mendem Mletre Asyik
Saiki Wes Ra Panik
Loro Neng Dodo
Ora Tak Roso
Mergo Mletre
Tombo Teko Loro Lungo

Angel
Kahanane Wes Ra Setel
Tak Terus Terusne
Aku Tambah Dedel Duel

Ra Mikir Koe
Saiki Wes Tak Losne
Silo Madep Manteb
Otw Nglalekne Koe

Mendem Mletre Asyik
Ben Aku Ra Panik
Mergo Kelingan Kabeh Kenangan
Wingi Sek Pacaran
Saiki Wes Dadi Mantan

Mendem Mletre Asyik
Saiki Wes Ra Panik
Loro Neng Dodo
Ora Tak Roso
Mergo Mletre
Tombo Teko Loro Lungo

Mendem Mletre Asyik
Ben Aku Ra Panik
Mergo Kelingan Kabeh Kenangan
Wingi Sek Pacaran
Saiki Wes Dadi Mantan

Mendem Mletre Asyik
Saiki Wes Ra Panik
Loro Neng Dodo
Ora Tak Roso
Mergo Mletre
Tombo Teko Loro Lungo

Mergo Mletre
Tombo Teko Loro Lungo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Angel 2 ( Tombo Teko Loro Lungo ) Sasya Arkhisna, lirik lagu Sasya Arkhisna Angel 2 ( Tombo Teko Loro Lungo ), lirik Angel 2 ( Tombo Teko Loro Lungo ) Sasya Arkhisna, lirik Sasya Arkhisna Angel 2 ( Tombo Teko Loro Lungo ), Kumpulan lirik lagu Sasya Arkhisna terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Sasya Arkhisna terlengkap, Download Lirik Lagu Angel 2 ( Tombo Teko Loro Lungo ) Sasya Arkhisna, Chord dan Lirik Lagu Angel 2 ( Tombo Teko Loro Lungo ) Sasya Arkhisna, Terjemahan Lirik Lagu Angel 2 ( Tombo Teko Loro Lungo ) Sasya Arkhisna,Sasya Arkhisna Dangdut - Lirik Lagu Angel 2 ( Tombo Teko Loro Lungo ), Profil Sasya Arkhisna dan Lagu Angel 2 ( Tombo Teko Loro Lungo ), Genre Dangdut - Lirik Lagu Angel 2 ( Tombo Teko Loro Lungo ) Sasya ArkhisnaAngel 2 ( Tombo Teko Loro Lungo )
  Sasya Arkhisna   Writed by Admin  900x     Monday, 28-02-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram