Lirik lagu Sasya Arkhisna Tekan Semene
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tekan Semene

Kowe Sing Tau Nglarani
Ninggal Tatu Ning Njero Ati
Wes Semene Gedhene Perjuanganku
Kowe Ra Ngerteni

Tibo Tangi Tak Lakoni
Nggo Nyupayakne Kebahagiaanmu
Opo Wae Sing Tak Duwe
Tak Wenehke

Aku Sing Berjuang
Aku Sing Kelaran
Aku Sing Tenanan
Tego Mbok Nggo Dolanan

Tekan Semene
Critoku Ro Kowe
Kudu Tak Ikhlaske
Pancen Iki Takdire

Wes Cukup Wae
Rasah Diteruske
Ati Wes Ra Kuat
Bingung Arep Sambat
Pancen Kudu Lungo
Aku Wes Kesel
Mbok Sio-sio
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Tekan Semene Sasya Arkhisna, lirik lagu Sasya Arkhisna Tekan Semene, lirik Tekan Semene Sasya Arkhisna, lirik Sasya Arkhisna Tekan Semene, Kumpulan lirik lagu Sasya Arkhisna terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Sasya Arkhisna terlengkap, Download Lirik Lagu Tekan Semene Sasya Arkhisna, Chord dan Lirik Lagu Tekan Semene Sasya Arkhisna, Terjemahan Lirik Lagu Tekan Semene Sasya Arkhisna,Sasya Arkhisna Dangdut - Lirik Lagu Tekan Semene, Profil Sasya Arkhisna dan Lagu Tekan Semene, Genre Dangdut - Lirik Lagu Tekan Semene Sasya ArkhisnaTekan Semene
  Sasya Arkhisna   Writed by Admin  485x     Friday, 06-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram