Lirik lagu Via Vallen Tibo Mburi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Dewekan Ning Dalan Prapatan
Sakwise Kowe Ngajak Bubaran
Senajan Loro Nanging Kudu Tak Terimo
Mugo Wae Sing Apik Nggo Dewe

Saktenane Atiku Durung Biso Nerimo
Kowe Gandeng Karo Uwong Liyo
Kowe Ora Ngerasakke Sing Tak Rasakke
Sing Penting Kowe Bahagia, Aku Gampang

Duh Gusti Paringono Aku Kuat Ati
Mugo Mugo Oleh Ganti Sing Luwih Gemati
Elingo, Mugo Kowe Ora Dadi Gelo
Mergo Gelo Lan Kuciwo Tibone Ning Mburi

Mlaku Nem Wulan Aku Iseh Dewekan
Krungu Kabar Kowe Arep Tunangan
Senajan Loro Nanging Kudu Tak Terimo
Mugo Wae Sing Apik Nggo Kowe

Saktenane Atiku Durung Biso Nerimo
Kowe Gandeng Karo Uwong Liyo
Kowe Ora Ngerasakke Sing Tak Rasakke
Sing Penting Kowe Bahagia, Aku Gampang

Duh Gusti Paringono Aku Kuat Ati
Mugo Mugo Oleh Ganti Sing Luwih Gemati
Elingo, Mugo Kowe Ora Dadi Gelo
Mergo Gelo Lan Kuciwo Tibone Ning Mburi

(kowe Ngerti Aku Ora Gampang
Kadung Suwe Dewe Bebarengan
Nanging Gusti Duwe Dalan Liyo
Aku Kudu Lilo, Aku Kudu Nerimo Lan Legowo)

Duh Gusti Paringono Aku Kuat Ati
Mugo Mugo Oleh Ganti Sing Luwih Gemati
Elingo, Mugo Kowe Ora Dadi Gelo
Mergo Gelo Lan Kuciwo Tibone Ning Mburi

Duh Gusti Paringono Aku Kuat Ati
Mugo Mugo Oleh Ganti Sing Luwih Gemati
Elingo, Mugo Kowe Ora Dadi Gelo
Mergo Gelo Lan Kuciwo Tibone Ning Mburi
(kowe Kudu Nerimo Lan Legowo)
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Tibo Mburi Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Tibo Mburi, lirik Tibo Mburi Via Vallen, lirik Via Vallen Tibo Mburi, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  249x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram