Lirik lagu Via Vallen Teleng Pacitan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Isih Ono Tresnaku Seng Ketinggal Wingi
Neng Kene Pesisir Teleng Iki
Tangis Ku Tangis Mu Mili Koyok Banyu
Seng Tak Sawang Iki
Tangan Mu Ngelus Dodhoku

Kowe Ojo Nesu Ngelus Dhodo Ing Pesisir Teleng Iki
Tangis Mu Tangis Ku Soyo Deres Awak Kroso Nganti Lemes
Pantai Teleng Pacitan Dadi Seksi Dungokno Loro Tangise Ati
Pantai Teleng Pacitan Ninggal Janji Mbalekno Tresnaku Seng Ilang Wingi
Janji Suci Tangis Ku Tangis Mu Neng Teleng Iki

Pantai Teleng Pacitan Dadi Seksi Dungokno Loro Tangise Ati
Pantai Teleng Pacitan Ninggal Janji Mbalekno Tresnaku Seng Ilang Wingi
Janji Suci Tangis Ku Tangis Mu Neng Teleng Iki
Tangan Mu Ngelus Dodhoku
Kowe Ojo Nesu Ngelus Dhodo Ing Pesisir Teleng Iki

Tangis Mu Tangis Ku Soyo Deres Awak Kroso Nganti Lemes
Pantai Teleng Pacitan Dadi Seksi Dungokno Loro Tangise Ati
Pantai Teleng Pacitan Ninggal Janji Mbalekno Tresnaku Seng Ilang Wingi
Janji Suci Tangis Ku Tangis Mu Neng Teleng Iki
Pantai Teleng Pacitan Dadi Seksi Dungokno Loro Tangise Ati
Pantai Teleng Pacitan Ninggal Janji Mbalekno Tresnaku Seng Ilang Wingi
Janji Suci Tangis Ku Tangis Mu Neng Teleng Iki
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Teleng Pacitan Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Teleng Pacitan, lirik Teleng Pacitan Via Vallen, lirik Via Vallen Teleng Pacitan, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  390x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram