Lirik lagu Via Vallen Suket Teki
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Tak Sing Ngalah
Trimo Mundur Timbang Loro Ati
Tak Uyako Wong Kowe Wis Lali
Ora Bakal Bali

Paribasan Awak Urip Kari Balung
Lilo Tak Lakoni
Jebule Janjimu Jebule Sumpahmu
Ra Biso Digugu

Wong Salah Ora Gelem Ngaku Salah
Suwe-suwe Sopo Wonge Seng Betah
Mripatku Uwis Ngerti Sak Nyatane
Kowe Selak Golek Menangmu Dewe
Tak Tandur Pari Jebul Tukule Malah Suket Teki

Paribasan Awak Urip Kari Balung
Lilo Tak Lakoni
Jebule Janjimu Jebule Sumpahmu
Ra Biso Digugu

Wong Salah Ora Gelem Ngaku Salah
Suwe-suwe Sopo Wonge Seng Betah
Mripatku Uwis Ngerti Sak Nyatane
Kowe Selak Golek Menangmu Dewe
Tak Tandur Pari Jebul Tukule Malah Suket Teki
Paribasan Awak Urip Kari Balung
Lilo Tak Lakoni
Jebule Janjimu Jebule Sumpahmu
Ra Biso Digugu
Wong Salah Ora Gelem Ngaku Salah
Suwe-suwe Sopo Wonge Seng Betah
Mripatku Uwis Ngerti Sak Nyatane
Kowe Selak Golek Menangmu Dewe
Tak Tandur Pari Jebul Tukule Malah Suket Teki
Tak Tandur Pari Jebul Tukule Malah Suket Teki
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Suket Teki Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Suket Teki, lirik Suket Teki Via Vallen, lirik Via Vallen Suket Teki, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  298x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram