Lirik lagu Suliana Sucine Welas
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Percoyo Nong Janjine,
Urip Bareng Selawase.
Omong Riko Koyo Ombak Segoro,

Mumbul Muluk Sing Kiro Kiro.

Sun Ugemi Paran Omonge,
E Nyatane Endi Nyatane.
Nong Endi Nyatane.

Seru Seru Ngarepaken,
Cicire Welas Semayane.
Kari Sing Duwe Sekaken,
Sing Weruho Nono Nyatane.

Percoyo Nong Janjine,
Urip Bareng Selawase.
Omong Riko Koyo Ombak Segoro,
Mumbul Muluk Sing Kiro Kiro.

Sun Ugemi Paran Omonge,
Eh.. Nyatane Endi Nyatane.
Nong Endi Nyatane.

Seru Seru Ngarepaken,
Cicire Welas Semayane.
Kari Sing Duwe Sekaken,
Sing Weruho Nono Nyatane.

Seru Seru Ngarepaken,
Cicire Welas Semayane.
Kari Sing Duwe Sekaken,
Sing Weruho Nono Nyatane.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sucine Welas Suliana, lirik lagu Suliana Sucine Welas, lirik Sucine Welas Suliana, lirik Suliana Sucine Welas, Kumpulan lirik lagu Suliana terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Suliana terlengkap, Download Lirik Lagu Sucine Welas Suliana, Chord dan Lirik Lagu Sucine Welas Suliana, Terjemahan Lirik Lagu Sucine Welas Suliana,Suliana - Lirik Lagu Sucine Welas, Profil Suliana dan Lagu Sucine Welas, Genre - Lirik Lagu Sucine Welas SulianaSucine Welas
  Suliana   Writed by Admin  549x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram