Lirik lagu Suliana Siji Roso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kadhung Wis Sing Ono
Nong Ati Buru Keroso
Nggawe Batin Sun Kesikso
Urip Tanpo Riko

Sun Lilakno Riko Menyang
Sun Lilakno Paribasane Riko Ilang
Kari Abot Sun Rasakno
Sampek Kangelan Sun Nglalekno

Siji Roso Hang Sun Gowo
Yo Mung Welas Kanggo Riko
Tanpo Isun Sadari
Tekan Riko Koyo Nyoto
Tanpo Isun Sadari

Kadhung Riko Yo Wis Sing Ono
Kadhang Nggondo Kembang Wangi
Kadhang Teko Noring Ngipi

Kadhung Wis Sing Ono
Nong Ati Buru Keroso
Nggawe Batin Sun Kesikso
Urip Tanpo Riko

Sun Lilakno Riko Menyang
Sun Lilakno Paribasane Riko Ilang
Kari Abot Sun Rasakno
Sampek Kangelan Sun Nglalekno

Siji Roso Hang Sun Gowo
Yo Mung Welas Kanggo Riko
Tanpo Isun Sadari
Tekan Riko Koyo Nyoto
Tanpo Isun Sadari

Kadhung Riko Yo Wis Sing Ono
Kadhang Nggondo Kembang Wangi
Kadhang Teko Noring Ngipi

(tanpo Isun Sadari)
(tekan Riko Koyo Nyoto)
(tanpo Isun Sadari)
(kadhung Riko Yo Wis Sing Ono)
(kadhang Nggondo Kembang Wangi)
(kadhang Teko Noring Ngipi)
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Siji Roso Suliana, lirik lagu Suliana Siji Roso, lirik Siji Roso Suliana, lirik Suliana Siji Roso, Kumpulan lirik lagu Suliana terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Suliana terlengkap
  Suliana   Writed by Admin  569x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu