Lirik lagu Suliana Sumebyar
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sing Tau–tau O
Atinisun Bingung Gedigi
Sakat Riko Tinggal
Urip Isun Rasane Koyo Nggantung
Pikiran Sering Ngelamun
Sampek Awak Dadi Koyo Wong Linglung

Kabar Wes Semebyar
Riko Lan Isun Arep Jejodohan
Embuh Keneng Setan Paran
Riko Ninggal Isun Tanpo Jalaran

Mulo Tetep Salam
Nong Angin Lan Derese Udan
Waraen Isun Ngenteni
Tekan Riko Eman
Embuh Sampek Kapan
Isun Emong Nangung Wirang
Sun Anteni
Nong Jrajabane Lawang

Kabar Wes Semebyar
Riko Lan Isun Arep Jejodohan
Embuh Keneng Setan Paran
Riko Ninggal Isun Tanpo Jalaran

Mulo Tetep Salam
Nong Angin Lan Derese Udan
Waraen Isun Ngenteni
Tekan Riko Eman
Embuh Sampek Kapan
Isun Emong Nangung Wirang
Sun Anteni
Nong Jrajabane Lawang

Mulo Tetep Salam
Nong Angin Lan Derese Udan
Waraen Isun Ngenteni
Tekan Riko Eman
Embuh Sampek Kapan
Isun Emong Nangung Wirang
Sun Anteni
Nong Jrajabane Lawang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Sumebyar Suliana, lirik lagu Suliana Sumebyar, lirik Sumebyar Suliana, lirik Suliana Sumebyar, Kumpulan lirik lagu Suliana terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Suliana terlengkap
  Suliana   Writed by Admin  770x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram