Lirik lagu Via Vallen Sepuro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Gelone Ati Amung Iso Getuni
Kelingan Anggonku Mutusi
Kadung Tak Lakoni Sabarmu Leh Ngenteni
Balesanku Sing Ra Ngerteni

Tumetes Banyu Moto Sing Ngalir Ning Pipimu
Naliko Aku Milih Lungo
Kabar Sing Tak Percoyo Crito Sing Ora Nyoto
Putusanku Sing Tak Getuni

Sepuro Aku Njaluk Sepuro
Wis Nglarani Atimu
Sepuro Masio Wis Ora Biso
Tansah Sesandhingan Awakmu

Loro Getun Iki Aku Terimo
Masio Tansah Tumetes Banyu Moto
Siji Sing Tak Jaluk Amung Sepuro
Masio Nyandhing Wis Ora Biso

Sepuro Aku Njaluk Sepuro
Wis Nglarani Atimu
Sepuro Masio Wis Ora Biso
Tansah Sesandhingan Awakmu

Loro Getun Iki Aku Terimo
Masio Tansah Tumetes Banyu Moto
Siji Sing Tak Jaluk Amung Sepuro
Masio Nyandhing Wis Ora Biso

Sepuro Aku Njaluk Sepuro
Wis Nglarani Atimu
Sepuro Masio Wis Ora Biso
Tansah Sesandhingan Awakmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Sepuro Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Sepuro, lirik Sepuro Via Vallen, lirik Via Vallen Sepuro, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  245x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram