Lirik lagu Happy Asmara Sayang 2
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Cobo Rungokno
Tembang Kangenku Iki
Dewi/dewo Asmoro Tulong Omongno

Aku Iseh Ngenteni

Ombak Segoro
Kok Sajak Ngelingake
Nambahi Kangenku Soyo Gede
Nganti Kepati-pati

Andaikan Sayangku
Sak Iki Iseh Ono Neng Kene
Kita Akan Selalu Memadu Cinta
Bunga Ing Atiku Sedih Ing Atiku
Hanya Dalam Mimpi

Rino Lan Wengi Moto Iki Angel Dieremake
Mung Lam-laman Marang Esem Lan Manismu
Kapan Ku Bertemu Sak Kedipan Moto
Wes Marem Atiku

Cobo Rungokno
Tembang Kangenku Iki
Dewi/dewo Asmoro Tulong Omongno
Aku Iseh Ngenteni

Ombak Segoro
Kok Sajak Ngelingake
Nambahi Kangenku Soyo Gede
Nganti Kepati-pati

Andaikan Sayangku
Sak Iki Iseh Ono Neng Kene
Kita Akan Selalu Memadu Cinta
Bunga Ing Atiku Sedih Ing Atiku
Hanya Dalam Mimpi

Rino Lan Wengi Moto Iki Angel Dieremake
Mung Lam-laman Marang Esem Lan Manismu
Kapan Ku Bertemu Sak Kedipan Moto
Wes Marem Atiku

Andaikan Sayangku
Sak Iki Iseh Ono Neng Kene
Kita Akan Selalu Memadu Cinta
Bunga Ing Atiku Sedih Ing Atiku
Hanya Dalam Mimpi

Rino Lan Wengi Moto Iki Angel Dieremake
Mung Lam-laman Marang Esem Lan Manismu
Kapan Ku Bertemu Sak Kedipan Moto
Wes Marem Atiku
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sayang 2 Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Sayang 2, lirik Sayang 2 Happy Asmara, lirik Happy Asmara Sayang 2, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  132x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram