Lirik lagu Tiya Wahyu Bojo Sampingan
Aku Heran Ndek Tingkahe
Wong Tuwek Seng Akeh Dunyane
Gayane Sok Kekinian
Golek Perawan Digawe Bojo Sampingan

Padahal Ning Omahe Anak’e Telu
Opo Yo Ora Miker Yen Wes Ketemu
Iso Iso Dandange Malek Kabeh
Digebros Sampek Sengkleh

Ning Jaman Saiki Ra Koyo Biyene
Bojo Siji Diopeni Sampek Saklawase
Malah Biyen Ono Kabare Cerito
Timbang Kawin Maneh Malah Bangur Dadi Rondo
Tapi Yen Saiki Golek Bojo Maneh Digawe Sampingan
Padahal Yen Konangan Isine Malah Jambak-jambakan

Ra Oleh Koyo Ngunu Iku Jenenge Duso
Yen Kowe Wes Melanggar Mengko Mlebu Neroko
Mending Syukuri Wae Sing Wes Dadi Jodone
Masio Rodok Lemu Sing Penting Yo Goyangane

Aku Heran Ndek Tingkahe
Wong Tuwek Seng Akeh Dunyane
Gayane Sok Kekinian
Golek Perawan Digawe Bojo Sampingan

Padahal Ning Omahe Anak’e Telu
Opo Yo Ora Miker Yen Wes Ketemu
Iso Iso Dandange Malek Kabeh
Digebros Sampek Sengkleh

Ning Jaman Saiki Ra Koyo Biyene
Bojo Siji Diopeni Sampek Saklawase
Malah Biyen Ono Kabare Cerito
Timbang Kawin Maneh Malah Bangur Dadi Rondo
Tapi Yen Saiki Golek Bojo Maneh Digawe Sampingan
Padahal Yen Konangan Isine Malah Jambak-jambakan

Ra Oleh Koyo Ngunu Iku Jenenge Duso
Yen Kowe Wes Melanggar Mengko Mlebu Neroko
Mending Syukuri Wae Sing Wes Dadi Jodone
Masio Rodok Lemu Sing Penting Yo Goyangane

Ra Oleh Koyo Ngunu Iku Jenenge Duso
Yen Kowe Wes Melanggar Mengko Mlebu Neroko
Mending Syukuri Wae Sing Wes Dadi Jodone
Masio Rodok Lemu Sing Penting Yo Goyangane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Bojo Sampingan Tiya Wahyu, lirik lagu Tiya Wahyu Bojo Sampingan, lirik Bojo Sampingan Tiya Wahyu, lirik Tiya Wahyu Bojo Sampingan, Kumpulan lirik lagu Tiya Wahyu terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Tiya Wahyu terlengkap
  Tiya Wahyu   Writed by Admin  18x     Thursday, 02-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram