Lirik lagu Sodiq Pilkada Vs Pil Kb
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Saiki Sing Ati Ati
Kudu Pinter Mbeda’no
Pil Kb Karo Pilkada
Pil Kb Kuwi Yen Wis Lali
Mengko Mundhak Dadi Bayi
Tapi Yen Pilkada
Yen Dadi Mesti Lali

Aku Ra Butuh Janji
Ning Aku Butuh Bukti
Ayo Gek Ndang Dituruti
Janjimu Kuwi Mesti Lebay
Gur Gawe Atiku Galau Kacau

Angur Pil Kb Timbang Pilkada
Mesti Dadi Bayi, Isih Dadi Momongan
Timbang Pilkada, Mengko Sing Dadi
Sembarang Mundhak Larang
Bathi Weteng Kroncongan

Reff:
Saiki Sing Ati Ati
Kudu Pinter Mbeda’no
Pil Kb Karo Pilkada
Pil Kb Kuwi Yen Wis Lali
Mengko Mundhak Dadi Bayi
Tapi Yen Pilkada
Yen Dadi Mesti Lali

Aku Ra Butuh Janji
Ning Aku Butuh Bukti
Ayo Gek Ndang Dituruti
Janjimu Kuwi Mesti Lebay
Gur Gawe Atiku Galau Kacau

Angur Pil Kb Timbang Pilkada
Masi Dadi Bayi, Isih Bathi Momongan
Timbang Pilkada, Mengko Sing Dadi
Sembarang Mundhak Larang
Bathi Weteng Kroncongan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Pilkada Vs Pil Kb Sodiq, lirik lagu Sodiq Pilkada Vs Pil Kb, lirik Pilkada Vs Pil Kb Sodiq, lirik Sodiq Pilkada Vs Pil Kb, Kumpulan lirik lagu Sodiq terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Sodiq terlengkap, Download Lirik Lagu Pilkada Vs Pil Kb Sodiq, Chord dan Lirik Lagu Pilkada Vs Pil Kb Sodiq, Terjemahan Lirik Lagu Pilkada Vs Pil Kb Sodiq,Sodiq Dangdut - Lirik Lagu Pilkada Vs Pil Kb, Profil Sodiq dan Lagu Pilkada Vs Pil Kb, Genre Dangdut - Lirik Lagu Pilkada Vs Pil Kb SodiqPilkada Vs Pil Kb
  Sodiq   Writed by Admin  474x     Sunday, 05-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Example Retrofit Upload File
Php Auto Create Mail On Cpanel Whm, Php Membuat Email Otomatis Di Cpanel Whm
Auto Create Subdomain Php Cpanel, Membuat Subdomain Otomatis Di Cpanel Whm
Java Android Studio Generate Qr
PHP Write Text To Image, Add Text To Image
Php Format Size (kb, Mb, Gb)
Php Send Fcm Android Notification
Php Retrieves The Contents Of The Specified Div