Lirik lagu Sodiq Sindiran
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ngawiti Ingsun Nglaras Sindiran
Kelawan Poro Wong Nang Nduwuran
Kang Ndalanake Dana Anggaran
Ojo Sembrono Tanpo Itungan
Ojo Sembrono Tanpo Itungan

Duh Poro Konco Priyo Wanito
Ojo Mung Njabat Sareat Bloko
Nggur Pinter Janji Raiso Mbuktekno
Tembe Mburine Rakyat Sengsoro
Tembe Mburine Rakyat Sengsoro

Akeh Kang Pinter Sekabehane
Seneng Ngakali Marang Kuline
Elekke Dewe Nggak Diketokke
Padahal Iku Akal Buluse
Padahal Iku Akal Buluse

Gampang Mbujukki Janjine Goroh
Kangge Menangke Tuku Suworo
Sarto Wis Lungguh Nang Kursi Rojo
Janji-janjine Njur Ora Nyoto
Janji-janjine Njur Ora Nyoto

Ayo Sedulur Jok Nglalekkake
Karo Sing Ndisik Milih Suwarane
Ojo Nggedek Ke Wetenge Dewe
Sing Ndukung Kowe Sik Pangga Kere
Sing Ndukung Kowe Sik Pangga Kere

Dadi Pejabat Ora Bakal Suwe
Kadhung Wis Rakyat Gak Ngarepake
Yen Wis Janjine Ra Di Buktek Ne
Bakal Didemo Digulingake
Bakal Didemo Digulingake

Koran Lan Tv Podo Ngabarke
Pejabat Maling Akeh Contone
Soko Sing Nduwur Sak Ngisorane
Kruyukan Nyunat Jatah Rakyate
Kruyukan Nyunat Jatah Rakyate

Koyo Wis Podo Nunggu Giliran
Sopo Sing Nyolong Bakal Konangan
Yen Dipercoyo Dadi Pimpinan
Kudu Kang Jujur Lan Kuat Iman
Kudu Kang Jujur Lan Kuat Iman

Kuwasane Ndunyo Ora Hakiki
Ayo Dijogo Lan Disyukuri
Yen Panyuwune Wis Dituruti
Nang Wong Ngisorane Jok Nganti Lali
Nang Wong Ngisorane Jok Nganti Lali

Urip Kang Ayem Rumongso Aman
Dudu Mergo Ono Ning Nduwuran
Sabar Nerimo Senajan Pas-pasan
Nyukuri Takdir Soko Pengeran
Nyukuri Takdir Soko Pengeran

Ayo Poro Konco Dulur Lan Tonggo
Kang Durung Bener Podo Ilingo
Ojo Di Gunggung Lan Di Jlomprokno
Siji Kang Olo Kabeh Kang Soro
Siji Kang Olo Kabeh Kang Soro

Sindiran Iki Ojo Dadi Ati
Digawe Bingung Lan Ojo Wedi
Mung Ngelingake Kang Duwe Janji
Mugo-mugo Slamet Jo Nganti Lali
Mugo-mugo Slamet Jo Nganti Lali
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Sindiran Sodiq, lirik lagu Sodiq Sindiran, lirik Sindiran Sodiq, lirik Sodiq Sindiran, Kumpulan lirik lagu Sodiq terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Sodiq terlengkap
  Sodiq   Writed by Admin  257x     Sunday, 05-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu