Lirik lagu Via Vallen Panyuwunku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wes Tak Tompo Layang Undanganmu
Ora Kroso Netes Ing Wespoku
Layang Biru, Sampul Fotomu
Nggawe Kaget Sak Jroning Atiku

Kowe Cah Ayu Sing Tak Tresnani
Ora Nyono Ngawe Cuwo Ati Iki
Snajan Sedelo Kowe Ning Ati
Tresnoku Mung Nyawang Ra Biso Nyanding

Ora Guna Kuwi Tak Tangisi
Kabeh Mau Wes Kinaris Pesti
Sepiro Gedene Tresnaku
Pancen Kowe Dudu Jodoku

Tak Tekani Layang Undanganmu
Nganti Kuat Lan Tabah Atiku
Dongaku Mugiyo Rahayu
Nggonmu Bebrayan Nganti Anak-putu
Cah Ayu Wes Tak Lilakno
Kabeh Iki Bakal Tak Tompo
Slamat Tingal Sayang

Saiki Aku Kudu Biso Nrimo
Kowe Ninggalke Aku Demi Wong Liyo
Sak Lorone Atiku Bakal Tak Tompo
Demi Kowe Cah Ayu Aku Lilo
Tresnoku Ra Ono Liyane
Sayangku Yo Mung Kowe
Sak Jembare Samudro, Isih Jembar Atiku
Tak Ikhlaske Sliramu Sing Pancen Dudu Jodohku

Mengapa Setelah Lama Kita Harus Berpisah
Apakah Cinta Kita Memang Ada Yang Salah
Demi Cinta Yang Lain Aku Harus Mengalah
Tak Bisakah Kau Mengerti Prasaanku Oh Sayang
Maafkan Aku Mungkin Ku Tak Pantas Ada Di Hatimu
Dan Ku Doakan Agar Kau Bahagia
Melihatmu Bahagia Cukup Membuatku Senang Tak Bersamaku

Ora Guna Kuwi Tak Tangisi
Kabeh Mau Wes Kinaris Pesti
Sepiro Gedene Tresnaku
Pancen Kowe Dudu Jodoku

Tak Tekani Layang Undanganmu
Nganti Kuat Lan Tabah Atiku
Dongaku Mugiyo Rahayu
Nggonmu Bebrayan Nganti Anak-putu

Wes Tak Tompo Layang Undanganmu
Ora Kroso Netes Ing Wespoku
Layang Biru, Sampul Fotomu
Nggawe Kaget Sak Jroning Atiku

Kowe Cah Ayu Sing Tak Tresnani
Ora Nyono Ngawe Cuwo Ati Iki
Snajan Sedelo Kowe Ning Ati
Tresnoku Mung Nyawang Ra Biso Nyanding
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Panyuwunku Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Panyuwunku, lirik Panyuwunku Via Vallen, lirik Via Vallen Panyuwunku, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  225x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram